Öltözködjünk

Jennifer Lopez – a formás körte

Talán többet írtak már gömbölyû popójáról, mint énekesnõi teljesítményérõl és aktuális szerelmi ügyeirõl. Lássuk, hogyan tálalja bájait J. Lo, vagyis milyen ruhákat választ ahhoz, hogy idomai még vonzóbbak legyenek.





Alkati sajátosságok


Aránylag keskenyebb felsőtest, nem túl nagy mellbőséggel, karcsú derék, majd oldalirányban és hátrafelé egyaránt erőteljesen gömbölyödő csípő, illetve popsi, feltűnően izmos comb, valamint lábszár, mely karcsú bokában folytatódik. Így jellemezhető az énekesnő alakja. Jennifer öltözködését figyelve általában véve megállapítható, hogy ő – ellentétben sok hétköznapi nővel – nem leplezi, hanem hangsúlyozza gömbölyű formáit. S pont ettől válik szexissé. Most három különböző jellegű öltözékét mutatjuk be, melyek például szolgálhatnak a hasonló alkatúaknak.







Bő szoknyás estélyiben


Jennifer a nagyestélyik közül is a kacér változatokat kedveli. Könnyű, esetleg áttetsző kelmék és rafinált szabásvonalak jellemzik alkalmi öltözékeit. Ez a kétrészes együttes kiemeli a sztár karcsú derekát. A lenge muszlinblúz széles csónak-nyakkivágása mozgás közben félrecsúszva látni engedi J. Lo gömbölyű vállát. A hosszú selyemszoknya magasított derekú, így még karcsúbbnak mutatja viselőjét. A csípő magasságáig az alakra simul, ezáltal a fenék kerekdedségét sem takarja. Csípőtől viszont erősen bővül, ezért jól lehet táncolni benne. 








Antik hangulatú alkalmi ruhában



Ezt a ruhát az antik görög és római öltözékek ihleték. A lágy esésű, csillámló kelméből készült modell szabadon hagyja a vállat és a dekoltázst. Mellnél húzott és elöl, bal oldalt, függőleges irányban is redőzés díszíti. A lefelé enyhén bővülő fazonú estélyiben nem rajzolódnak ki teljesen Jennifer idomai, e ruha csupán sejteti a nőies domborulatokat. A modell dísze az ékszernek látszó nyakpánt.

 





 


Dzsungel- stílus


JLo egyik legextrémebb alklami ruhája mélyzöld és türkíz tónusokban játszó, óriás levélmotívumos, áttetsző kelméből készült. Az alakot lágyan követő, hosszú ruha V- kivágása köldök alá ér.  A lenge anyag alól kacéran átlátszik a sztár izmos combja. 




 





Kislányos szerelésben


Jennifer időnként egészen kislányosra veszi a figurát. Húzott, bő fehér miniszoknyát és szűk, hosszú ujjú blúzt ölt, s az öltözék tetejére egy rövid ujjú, mélyen dokoltált fekete pólót vesz. Az együttest hófehér svájcisapkával, illetve fekete-fehér, bokapántos cipellővel egészíti ki, mely hangsúlyozza karcsú bokáját.








Óriás bugyi és “topless”


J. Lo fehérnemű választása nem mindennapi! Kerek popóját derékig érő, régimódi bugyiban találja a legvonzóbbnak. Ám nem egyszerű fazont, hanem hátul fűzővel állítható modellt visel. Ami a melltartót illeti, fütyül a most divatos push-up változatokra. Általában nem hord melltartót, s az sem zavarja, ha blúza áttetsző!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top