Öltözködjünk

Drew Barrymore – a bájosan dundi

A gyerekszínészbõl felnõtt sztárrá, igazi vamppá vált Drew megõrizte kislányos báját, s vele kissé dundi alakját, melyet hol lezser, hol hódítóan nõies ruhákba bújtat.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!






Marilyn Monroe stílusában

Középmagas és egészében véve kissé dundi az alakja – mint nők millióinak. Ám az átlagos alkattal megáldott színésznő ügyesen megválasztott ruhadarabjainak segítségével képes valódi vamppá válni. Bár idomaira korántsem mondható, hogy Marilyn Monroe-ra emlékeztetően, homokóra formájúak, Drew mégis bátran viseli az egykori szexszimbólum stílusát idéző ruhákat. A mély, kerek dekoltázsú, erősen karcsúsított szabású, bő, térdig érő szoknyarészes ruhát tűsarkú körömcipővel társítja, s elhiteti szemlélőivel, hogy bombanő. A bő szoknya persze előnyösen leplezi a széles csípőt és a comb kis súlyfeleslegét.






A fekete alapon élénkpiros virágmintás, hosszú ujjú ruha ugyancsak extra mély dekoltázsú. Az alóla kikandikáló, push-up fazonú, csipkés fekete melltartó előnyösen nagyítja Drew keblét. A modellhez viselt kecses vonalú, magas sarkú, vékony pántos szandál pedig karcsúbbnak mutatja bokáját.









Romantikus ruhadarabokban


Néhány éve ismét hódítanak a fodrokkal és csipkével díszített ruhaneműk. Az ilyen romantikus stílusú modellek szintén jól állnak Drew-nak. A lyukacsos mintájú horgolt kelméből és selyemből készült, hosszúszoknyás modellt tűsarkú “boszorkánycsizmával” társítja a színésznő.








Lezser, bő nadrágban


A Charlie angyalai című film új változatában Drew két feltűnően csinos színésznő – Cameron Diaz és Lucy Liu – oldalán szerepelt. Ám mellettük sem volt kevésbé hódító. A lágy esésű, egyenes, bő szárú, nadrág előnyösen csak sejteti combja formáját. A V-kivágású top sem feszül rá. A felsőrészt a nadrágon kívül viseli, így leplezi a deréktájék kis súlytöbbletét.
Drew a hétköznapokon is szívesen hord nadrágot. A bő szárú farmer, sőt még a puha szövetnadrág alját is hanyagul feltekeri, s hozzá köldökig érő pulcsit és tornacipőt visel.








Vörös fehérneműk


Barrymore kisasszony a fehérneműkből a színeset, főleg az élénk vöröset kedveli. A push-up melltartóból és csípőig érő, kis bugyiból álló szexis együttes, valamint a spagetti vállpántos selyemkombiné egyaránt jól áll neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top