Öltözködjünk

Nõi lábak megszépítõje

Az idei legdivatosabb harisnyák, azoknak, akik a hûvösebb idõvel dacolva szeretnek õsszel is csinosan öltözködni, s szívesen hordanak szoknyát, és kosztümöt.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!





Op-art és állatbőr minták






Idén a hétköznapokra tervezett harisnyák sem unalmasak. Egyszínű és mintás modellekből is tetszés szerint választhatunk nagyon vékony szálú, illetve vastagabb harisnyát.











Az egyszerűbb, színben tartott, csíkos, kockás vagy pöttyös harisnyák mellett megjelentek a feltűnő, fekete-fehér, valamint élénk színű, op-art mintákkal borított modellek.

Az állatok – például tigris, leopárd vagy kígyó – bőrének mintáit utánzó motívumokkal díszített harisnyák különösen jól illenek fekete, szürke, kávébarna és khaki színű ruhákhoz. A virág vagy levél motívumokkal borított nejlonharisnyák dekoratív kiegészítői az egyszínű öltözékeknek. 



Kivillanhat a harisnyatartó! 









Bár a harisnyanadrágot is röviden csak harisnyának nevezzük, az igazi harisnya combnál végződik. A hagyományos változatot – mely idén ismét divat –, csiptetős harisnyatartó rögzíti.

A mai harisnyát combfixnek is hívják. Ezt harisnyatartó nélkül viselhetjük, mivel fölül gumírozott. Bármelyik fajtát is választjuk, szexis darabbal gazdagítjuk ruhatárunkat!











Bálba, partira, randevúra


Estélyi öltözékekhez választhatunk klasszikus, fekete üvegszálas harisnyát, vagy ezüst, illetve aranyszállal átszőtt modellt. A csupa csipke és a finoman csillogó, vékony szálú, mintás szövésű változatok szintén divatosak. Azonban a mintás harisnyákkal vigyázzunk! A kereszt irányban mintázottak kissé vastagítják a lábat, ezért csak hosszú, nyúlánk lábúaknak valók. Ám a függőleges csíkozású harisnyák előnyösen nyújtják a tömzsi lábszárat.

Visszatért a neccharisnya! Míg korábban főként az örömlányok jellegzetes ruhadarabjának számított, most a legelegánsabb öltözékek kiegészítője. Fiatalok és érett nők egyaránt bátran viselhetik. A hagyományos, egészen sűrű szövésű mellett megjelentek a feltűnően laza szövésű neccharisnyák.

Sőt vannak pókhálószerűen, körkörös mintával készült modellek is. A feketén kívül választhatunk testszínű vagy ruhánkkal rokon árnyalatú, élénk neccharisnyát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top