Öltözködjünk

Bõrben az igazság

Bár a változatosság gyönyörködtet, te csak viselj bõrkabátot, alatta velúr blúzt, azalatt bõr cicfixet. Így lehet több bõrt lehúzni rólad.





Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Vagány és nőies fazonok






A 2002-es Őszi trend bőr és műbőr kabátjai minden korosztálynak kedveznek. Hiszen stílusukat illetően sokfélék. A fiatalok kedvencei bizonyára a rövid, kb. derékig érő dzsekik és kiskabátok lesznek. Ezek közt találunk cipzáras zsebekkel és csatokkal díszített motoros dzseki fazonúakat












és alakot követő, széles reveres vagy állógalléros kabátkákat.

A western stílus kedvelői rojtokkal szegélyezett, nyers színű kiskabátot választhatnak. Az ilyen modellek anyaga hasított bőr vagy azt utánzó, puha, finom művelúr.












Natúr, illetve fekete vagy színes művelúrból nadrágok, szoknyák, ruhák és ingek is készülnek újabban.

A ‘70-es éveket idézik a karcsúsított szabású, lefelé kissé bővülő, nagy rátett zsebes bőrkabátok.

Bármely korosztály viselheti a klasszikus ballonkabátok mintájára készült, öves bőr vagy műbőr kabátokat.










Szobai viseletként is ideális a puha szarvasbőrből készített kiskabát, melynek ujja, illetve gallérja azonos színű kötött anyagból van.

Elnyűhetetlenségben vetekszenek a farmerrel a bőr és hasított bőr nadrágok. Az idei modellek közt trapéz szárúakat is találunk.

A bőrruhák szerelmesei kosztümöt vagy nadrágkosztümöt választhatnak, természetesen azonos színű bőr öltözék-kiegészítőkkel társítva.









Alkalmi bőrök


Kisestélyiként szintén választhatunk bőrmodelleket. Kesztyűbőr puhaságú alapanyagból szexis top, szoknya, valamint kisfekete, azaz nem hosszú, fekete alkalmi ruha is készül.

A fekete mellett a feltűnő élénk színű, illetve a pasztelltónusú, például halvány rózsaszín bőr estélyi ruhák is divatosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top