Öltözködjünk

Tüzes pirosak, titokzatos lilák…

Feltûnõ, élénk színû ruhát, hogy a férfiak belehajtsanak a kirakatba, vagy slankító, klasszikus fekete modellt, hogy minden pasi gyónni menjen vasárnap, bûnös gondolatai miatt? Nehéz döntés.





Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!






Válasszunk vérmérsékletünk szerint



A tüzes piros és az élénk narancs árnyalat rendkívül jól áll az úgynevezett déli típusú nőknek. Ezek a színek kiemelik a kreol bőrt és a sötét hajat. Azonban a temperamentumos szőkék is bátran viselhetnek pirosat. 


A lilának most szinte minden árnyalata jelen van, az ibolyaszíntől a padlizsánon át a halvány tónusokig.

Szőke hajú, világos bőrű nőknek a mély ibolyaszín és a szilvakék kölcsönöz hűvös eleganciát. A kreol bőrűeknek inkább az intenzívebb lilák és a pink árnyalatok állnak jól.











A ragyogó türkiz életkortól és bőr-, illetve hajszíntől függetlenül sok nőnek előnyös – bár még kevesen merik viselni e színt.



A feketével azonban nem árt vigyázni! Fiatalok és érett nők előszeretettel választják e színt. Ám aki már nem tinédzser, jól teszi, ha egy világos sálat vesz nyakába, mely üdébbnek mutatja arcbőrét.




 Fazonok, anyagok 






A kis fekete, azaz a nem hosszú estélyi ruha is divat. Számos változata előfordul. A selyemből, illetve bársonyból varrt, karcsúsított szabású, térdig érő modellek a legkedveltebbek.


Ha nagyestélyiben illik megjelennünk, vállpántos vagy vállpánt nélküli, karcsúsított ruhák közül választhatunk. A lefelé gloknisan bővülő, lágy esésű, modellek igen elegánsak, és táncolni is jól lehet bennük.










Aki házibuliba vagy koncertre hivatalos, tunikából és nadrágból álló együttest viselhet. A hippi-divat jellegzetes, hímzésekkel, gyöngyökkel díszített vagy batikolt anyagú, hosszú blúzait főleg a tízen- és huszonéves korosztálynak ajánlják. E felsők farmer vagy bársony anyagú trapéznadrággal társíthatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top