Öltözködjünk

Nagy kisestélyik és társaik

Mit vegyen fel a kismama, ha egy meghitt vacsorára készül születendõ gyermeke apjával, vagy színházba, esetleg háziuliba megy? Bemutatunk néhány variációt.

Kattints a képekre, a nagyméretű változatokhoz!









Elegáns, szexis, extravagáns


Az egyenes vagy gloknis szabású, bokáig érő szoknya az alkalmi öltözködés egyik alapdarabja lehet. Egy ilyen, például fekete elasztikus szaténból varrt modellhez sokféle felsőrész illik.

Választható hozzá mélyen dekoltált, mell alatti szabású tunika vagy rövidebb, A-vonalú top. Hosszú, egyenes fazonú selyemkabáttal kiegészítve még elegánsabb lesz az együttes.













A rövidebb ruhák kedvelőinek térd alá érő, elasztikus selyem vagy zsorzsett koktélruhát ajánlunk. A spagetti vállpántos, mell alatt széles sávba fogott, onnan enyhén bővülő ruhák magas sarkú cipellővel társítva sikkes megjelenést biztosítanak. Aki kismamaként is szeretne extravagáns stílusban öltözni, vegyen példát Eddie Murphy feleségéről, Nicole-ról, s mutassa meg pocakját! A hasat szinte teljesen szabadon hagyó, bokáig érő csípőszoknyából és deréknál végződő topból álló együttes bizonyára feltűnést kelt.







Szintén merész viselet a vállpánt nélküli, hosszú alkalmi ruha, mely melltől csípőig teljesen követi a test domborulatait, s lefelé trapéz vonalban enyhén bővül. Természetesen e modell kizárólag elasztikus anyagból képzelhető el. És ajánlott jó tartást adó melltartót venni alá!





A klasszikus elegancia híveinek a hagyományos szmokingra, illetve nadrágkosztümre hasonlító modelleket kínálnak. Persze ezeknek a selyem, bársony vagy velúr anyagú együtteseknek a nadrágja és a blézere is megfelelő bőséget biztosít a hasnak, ám némi átalakítással a terhesség után is viselhetők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top