Öltözködjünk

Vedd rá a pasid…

Az természetes, hogy nem szokik le a dohányzásról, és nem vesz neked tetszõ nyakkendõt. A fürdõnacival azért próbálkozhatsz.





Fecske, boxer, bermuda

A klasszikus fecske, vagyis a keskenyebb szabású férfi fürdőnadrág idén is hordható. Az új modellek általában kissé szélesebb fazonúak. Lehetnek egyszínű, csíkos, absztrakt mintás, sőt virág- vagy levélmotívumos anyagúak is.






A fehérneműknél divatos boxerfazon most a fürdőnadrágoknál is megjelent.


A boxerúszók készülhetnek hagyományos fürdőruha anyagból, valamint lycraszálat tartalmazó, rugalmas, matt felületű pamutvászonból. E modellek közt találunk feketét, antracitszürkét, sötétkéket és élénk árnyalatúakat, például pirosat, narancssárgát és türkizt.





Hódítanak a függőleges csíkozású változatok és az oldalt mintás betéttel díszített boxerúszók is.

A bermudát kedvelő férfiak nagyon praktikusan öltözködhetnek nyaraláskor. Ugyanis az úszáshoz tervezett, vékony ballon, selyemballon – olykor elasztikus! – anyagú bermudák utcán is viselhetők.





Az utcai és strandöltözékek közti határvonal elmosódását jelzi az is, hogy e bermudák gyakran bevágott és rátett, nagy zsebekkel készülnek. A modellek színei pedig követik az utcai trendeket.





Divatosak a szafari színek, a khaki, a barna, a bézs, az olajzöld, az okkersárga, a vajszín, illetve a szürkék, a kékek és az élénk narancsos és pirosas tónusok.


A minták közül a kis kockás a terepmintás és a virágos a leggyakoribb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top