Öltözködjünk

Áramvonalas-szexis egyrészesek

Néha-néha elõmászol az árnyékból, hogy ússz egyet? Vagy imádod a nagy, színes felületeket? Bújj egyrészes fürdõruhába.









A nőies stílus kedvelői félköríves merevítővel készült egyrészest választhatnak, mely hangsúlyozza a keblet.
A hagyományos fazonok mellett léteznek rejtett merevítős, azaz kívülről láthatatlan merevítővel ellátott dresszek is, amelyek természetes hatást biztosítva adnak szép formát a mellnek.











Gyakoriak a kis masnival díszített és a fodros szegélyű fazonok, illetve a redőzött anyagú modellek.

A minták közt vezet a virágos és növénymotívumos.

Megjelentek az op-art mintás és a patchwork utánzatú fürdődresszek is. Szintén sok az egyszínű, pasztellárnyalatú – rózsaszín, vízkék, halványlila, vaníliasárga – vagy élénk –, narancs- és citromsárga, eperszínű, tűzpiros –, valamint földszínű – barna, drapp, terrakotta és khaki –, s természetesen a klasszikus, slankító hatású fekete.



Aki feltűnő, szexis egyrészesre vágyik, merészen szabott modellek közül választhat. E dresszek rendszerint alig takarnak többet a kétrészeseknél, hátulról gyakran bikininek tűnnek, mivel hátrészüket csupán néhány vékony pánt fogja össze. A combnál extra magasra szabott modellek lehetnek hasnál kétoldalt is kivágottak.











Az aszimmetrikus fazonú, egyik oldalon vállpántos, másik oldalon pánt nélküli fürdőruhák ugyancsak divatosak idén. Azonban ezek csak tökéletes alakúaknak állnak jól!

Szintén vonzzák a szemet a vadállatbőr mintájú fürdődresszek. A leopárd- vagy tigrisbőrt imitáló anyagú egyrészesek – még ha fazonuk zártabb is – nagyon szexisek, főleg a bronzbarnára sült bőrön.












Ami az alapanyagokat illeti, a hagyományos, fényes, illetve matt, elasztikus fürdőruhaanyagok mellett újdonság a velúrhatású textília, valamint az enyhén rugalmas horgolt anyag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top