Öltözködjünk

Szoknya-szokások

Lehet szupermini, térdig érõ és maxihosszúságú, testre feszülõ vagy libegõ-lebegõ, fodros, vagy éppen egyik sem. Vajon mirõl beszélek?

Kattints a képekre!










Egyenes, szűk midihossz



A tavaly divatba jött, egyenes vonalú, éppen térd fölött vagy néhány centivel térd alatt végződő szoknyák szinte mindenkinek jól állnak. Ez a fazon nem szélesíti a csípőt, és magas sarkú cipővel társítva sikkes, nőies megjelenést ad. Az egyszínű vagy apró mintás dzsörzé, viszkóz és pamut anyagú modellek mellett klasszikus sötétkék farmerből is találunk ilyet.













Szupermini szupernőknek



Az éppen combtő alá érő, merész miniszoknyák kizárólag fiatal, hosszú lábú nőknek valók. A szűk vagy enyhén trapéz fazonú modellek rövid toppal és romantikus stílusú, fodros blúzzal is viselhetők.
A legújabb módi szerint a vékony vászonból, farmerből vagy csipkés szélű selyemből készült szoknyákhoz színben passzoló, lapos talpú sportcipőt is
felvehetünk.













Csupa fodor

 
A hippy-divat és a country stílus jegyeit fedezhetjük fel a keskenyebb vagy szélesebb fodrokból összevarrt, bő, térdnél vagy boka körül végződő szoknyákon. A lenge, vékony anyagú – például selyem, sifon, pamut, viszkóz – modellek ideálisak a nagy melegben. Szélesebb csípőjű és némi súlyfelesleggel rendelkező nők is viselhetnek ilyen szabású szoknyát, mivel jótékonyan elfedi az alsótestet.

A kis és nagyvirágos, a csíkos, a pöttyös és az etno stílusú – például indiai vagy afrikai motívumos – modellek közül kedvünkre válogathatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top