Öltözködjünk

Sztárok – ruhák

A hírességeknek szinte kötelezõ minden helyzetben kitenni magukért. Aki a rivaldafényben él, az az Operabálon sem vehet fel akármit: az eredetiség és az extremitás jellemezte az öltözékeket.

A temperamentumos nők színe







Kattints a képre!
Aki arányosan vékony, bátran öltözhet tetőtől talpig pirosba. Ezt tette Bán Teodóra balerina és Jakupcsek Gabriella műsorvezető is. Mindketten bő szoknyás piros estélyiben pompáztak.







Kattints a képre!
Teodóra ruhája
vállpánt nélküli fazonú, deréktól hajtásokkal bővülő. Hozzá arany-piros színtársítású óriás stólát viselt, s ruhája dekoltázsát is keskeny aranycsík szegélyezte.

Jakupcsek Gabriella piros ruhájának szoknyarésze elöl sima, hátul redőzött. A spagetti vállpántban folytatódó dekoltázst hosszan lelógó fekete selyemszalag és rózsaapplikáció díszíti.








Kattints a képre!
Királynői megjelenés királykékben


A fekete mellett a sötétkék is klasszikusnak számít az estélyi öltözékeknél. Jól tudja ezt Mari Zsuzsi, aki egy mély királykék tükörbársony modellt választott. A zárt nyakú, hosszú ujjú, alakra simuló felsőrész fokozatosan bővülő szoknyában folytatódik. A sötét ruhán jól érvényesül a csillogó ezüst ékszer.








Kattints a képre!
Lágy nőiesség

Szulák Andrea barátnőjével érkezett a bálba. A nőiesen telt alakú hölgyek számára jó példa lehet Andrea ruhaválasztása. A sötét alapszínű, de csillogó felületű, kerek dekoltázsú estélyi hosszú kesztyűvel nagyon elegáns.








Kattints a képre!
Akár egy istennő


Sudár, karcsú, ám gömbölyű formákkal rendelkező, úgynevezett homokóra alakú, fiatal nőkön jól mutatnak a fűzős fazonú, merész estélyik. Balogh Eszter műsorvezető Kocsánszky Dóra divattervező kreációjában jelent meg. A matt fényű arany ruha V-alakban futó paszpóljai kiemelik Eszter alakját. A ruha ujja, dekoltázsa és szoknyarésze aranyhímzéses, vékony, átlátszó anyagú, ezáltal sejtelmes az összhatás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top