Öltözködjünk

Még szexibben

A "legyet is röptében" korszaknak leáldozott. Ha a pasiknál labdába akarsz rúgni, hordj elbûvölõen szexi, elragadóan csábító fazonokat.






Kattints a képre!
Az, hogy milyen modellben lehetünk a legszexisebbek, természetesen alakunktól, valamint bőrünk árnyalatától függ.

Ami a melltartókat illeti, félköríves merevítős fazont kisebb és nagyobb mellűek is választhatnak.







Kattints a képre!
Kisebb mellűeknek ideális a push-up, illetve az úgynevezett wonderbra, vagyis csodamelltartó.

Ez utóbbi tulajdonképpen egy dupla push-up párnával ellátott melltartó, mely bámulatosan megnöveli és megemeli a keblet. A mellvarrással készült, háromszögszabású melltartó a fürdőruhákhoz hasonlóan most az alsóneműknél is egyre jobban hódít. Az ilyen modellek inkább nagyobb mellű nőknek ajánlhatók.







Kattints a képre!

A bugyik közül egészen parányi tangát, combnál magasan felszabott slipet és többet takaró, úgynevezett francia bugyit is választhatunk. Azonban legyünk kellőképpen önkritikusak! A tanga kizárólag tökéletes formájú és feszes bőrű nőkön szexi. Újdonság az olyan bugyi, melynek első oldala hagyományos fazonú, ám oldalt fokozatosan elkeskenyedve tangában folytatódik. A slipek a legtöbb nőnek jól állnak, mivel optikailag hosszítják a lábat.







Kattints a képre!
Akinek a hasán van egy kevés súlyfeleslege, mindenképpen derékig érő fazonút válasszon, lehetőleg erősen rugalmas anyagút, mely kissé laposabbnak mutatja a hasat. A francia bugyi egy sorthoz hasonlít leginkább. Előnyös a lapos popsijúaknak, főleg, ha nem feszül teljesen az alakra. Ám molettek is bátran felvehetnek ilyen fazonú bugyit.

A szabásvonalak mellett az alapanyagok és a színek sem elhanyagolhatók. Az áttetsző tüll és a sűrű szövésű, finom necc anyagok általában rugalmas lycraszálat is tartalmaznak, ezáltal tökéletesen a testre feszülnek. Az ilyen leheletvékony, átlátszó, sztreccsanyagból készült tangát nevezik „sweet nothingnak”, azaz édes kis semmiségnek.







Kattints a képre!
A csupa csipke fehérneműk, illetve a fényes selyemmel vagy szaténnal kombinált csipkés darabok szintén rendkívül csábítóak. Újdonság a hímzett mintával díszített tüll fehérnemű. Ennek olyan az optikai hatása, mintha a motívum a bőrünkre lenne tetoválva, és átlátszódna a fehérneműn. Ezt a hatást az is erősíti, hogy a hímzett minta aszimmetrikus elhelyezésű, a melltartónak csak bal vagy jobb oldalán található.







Kattints a képre!
Szintén újnak számítanak a dupla rétegű fehérneműk, melyek általában áttetsző, illetve nem áttetsző anyag kombinálásával készülnek, s a bugyi oldalán, valamint a melltartón vállnál dupla pántosak. E modellek csalókák, mert első látásra úgy tűnik, mintha viselőjük két darabot vett volna egymásra, ám egyben levehetők!

A fekete és fehér modellek világos, illetve barna bőrű nőknek is jól állnak. Az alabástrom bőrűek választhatnak még például levendulakék, pisztáciazöld, türkiz, orgonalila és fukszia színű darabokat. Kreol bőrön hódító a mandarinszín, a korallpiros, a vaníliasárga, a pezsgőszín, illetve a rubinvörös fehérnemű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top