Öltözködjünk

Öltözékkiegészítõk farmerbõl

A divatipar, kihasználva a farmerek iránti meg nem szûnõ keresletet, egyre többféle ruházati cikket gyárt farmervászonból. A farmer anyagú fejre- és lábravalókat, valamint egyéb öltözékkiegészítõket és divatkellékeket nemcsak akkor hordhatjuk, ha egész ruházatunk farmermodellekbõl áll.





Fejre, lábra, karra, derékra

A kalapfazonú vagy sildes farmersapka uniszex darab. Farmerszíjas órát és farmerövet szintén mindkét nem viselhet. Farmerből készült lábbelit viszont inkább nők számára kínálnak. A lapos vagy magas sarkú, bőrrel kombinált cipők és csizmák persze elsősorban száraz időben hordhatók. 






Táska, öv, övtáska

Főként a fiatalok körében számíthatnak sikerre a farmervászonból varrt hátizsákok, retikülök, valamint övtáskák. E táskafajtákat gyakran bőrrel kombinálják. A modelleket élénk színű steppelés, szegecsek, illetve strasszok díszíthetik. 






Farmer fehérnemű

Az egyik legújabb találmány a farmer fehérnemű! Természetesen nem farmervászonból készült alsóneműre kell gondolni. A melltartók és bugyik rugalmas lycra-szállal szőtt, vékony fehérnemű anyagból vannak, de felületük a farmerek szövésmintáját utánozza, és a nadrágok jellegzetes zsebeit is felfedezhetjük rajtuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top