Öltözködjünk

Moletteknek változatosan

A nagyon nõies idomokkal rendelkezõk körében is igazán sokszínû a fürdõruhaválaszték. Az érdekes színek, fazonok elõnyösek a teltkarcsúak számára. A szép részletek a kevésbé vonzó helyekrõl elvonják a figyelmet.
  • A teltebb alkatú nőknek a combnál nem annyira felvágott egyrészeseket ajánlják a tervezők. A dekoltázs azonban lehet mély, ovális vagy V-alakú, mely előnyösen nyújtja az alakot.
  • Természetesen a színek és a minták is befolyásolják azt, hogy külsőnk mennyire tűnik karcsúnak. Moletteknek főként a sötétebb alapszínű, valamint

    a hosszanti irányban csíkozott egyrészesek állnak jól.
  • Előnyösen vékonyítják az alakot a hosszanti irányban elhelyezett szabásvonalak és a hangsúlyos paszpólok is. Újabban a telt alkatúak számára készítenek kifejezetten alakjavító tulajdonságú egyrészeseket is, ezeknek a bélésük erősebb, gumírozott anyagból van, ezáltal kissé jobban összetartja a testet.

  • Akiknek hastájékon van súlyfeleslegük, választhatnak belső fűzős modelleket is, amelyek szinte láthatatlanul formázzák az alakot. Az arányosan molett alkatúak választhatnak többet takaró kétrészes fürdőruhát is. Vannak olyan teltkarcsú alkatok, akiknek igazán nincs is szükségük a leplezésre, hiszen formásak, a bőrük feszes és szép. Nekik különösen ajánlható a kétrészes öltözék.
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top