Öltözködjünk

Minden divat

2001 nyarán mindenki megtalálhatja a kedvére való fürdõruhát - mind az anyagok, mind a színek tekintetében. Annyiféle fürdõöltözék között válogathatsz, hogy csak tudd kiválasztani az igazit. Az biztos, hogy a strandokon stílusok kavalkádjára számíthatsz.

Anyagok

  • Az anyagok közt szerepelnek tarkák és egyszínűek is, ez utóbbiakat gyakran kontrasztos paszpólok díszítik. Léteznek fregoli – azaz mindkét oldalán viselhető – háromszög alakú melltartók is, ezeket hangulatunk szerint hordhatjuk egyik vagy másik színű felével.

  • Egyaránt divatosak a matt felületű, illetve a fényes anyagból varrt, esetleg kis flitterekkel telerakott fürdőruhák. A legújabb kedvenc a vékony, nagyon gyorsan száradó, high-tech alapanyag.

    Színek

    A 2001-es nyár fürdőruha divatját gazdag színvilág jellemzi. Gyakoriak az élénk, intenzív színű – például pink, lazac- és homárpiros, citrom-, nap- és narancssárga, kivi-, pisztácia- és olajzöld, valamint türkiz – modellek. A finom pasztellárnyalatok – például halványkék, világos rózsaszín és bézs – mellett a fémes színek: az arany, az ezüst, az antracitszürke és a bronz is jelen vannak.

  • S természetesen a klasszikus sötétkék, fekete és fehér is megtalálható a trendben. Az egyszínű változatok mellett nagyon sok mintás fürdőruhát is kínálnak a divatházak. Vezetnek a csíkos, a kockás, a virágos, az op-art mintás és a graffiti-szerű motívumokkal tervezett modellek. A fenti minták mindegyike különféle léptékű variációkban is megtalálható.
  • Ezek mellett fontos megemlíteni a szafari stílusú fürdőruhákat, amelyek jellegzetes, állatbőrt – például tigris, leopárd, zebra, kígyó és ocelot – utánzó mintával készülnek. E modellek a hagyományos khaki, barna és drapp tónusok mellett újabban más színekben is – például lila, sárga, éjkék és méregzöld – pompázhatnak.
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top