Öltözködjünk

Egyrészes újdonságok

Az egyrészes idén is megújult. A különleges anyagok és részletek, a széles és vékony pánt, a hasítékok és redõzések az egybeszabott fürdõruháknál is megjelennek. Aki ezt a fazont kedveli, választhat egyszínût és mintásat, szivacsbetéteset és anélkülit, de akár hátnélküli vagy garbónyakú fazont is.

Változatok

Az egyrészes fürdőruhák rendkívül változatos szabásúak.

  • Vannak feltűnő, sokat mutató, szexis fazonok, például köldökig dekoltált vagy aszimmetrikus szabású, egyik oldalán vállpántos, másik oldalán vállpánt nélküli modellek. Ha igazán dögös szeretnél lenni, ez a nyerő. Vigyázat! Könnyen férfifalka közepébe kerülhetsz!
  • Egyes dresszek elöl zártabbak, hátoldalukon viszont alig takarnak valamit, csupán néhány, rafináltan elhelyezett, vékony pánt tartja össze a fürdőruhát. Úszásra tökéletesen alkalmas, mégis elég teret enged

    a hát egyenletes barnulásának. Akár a strandokon kívül nadrággal is hordható. A sportos megjelenés imádóinak kifejezetten ajánlott!

  • Elegáns hatást keltenek a redőzéssel díszített, illetve

    a hasítékokkal vagy perforálással megbontott felületű egyrészesek. Nem kell aggódnunk ha vállunkat szeretnénk kivillantani, ebben a fürdőruhában garantáltan megszabadulunk a melltartó pántjának csíkjától. Úgyhogy egészen esztétikusak lehetünk.

    Úszódresszek

    Akik vízi sportokhoz, például szörfözéshez vagy strandröplabdázáshoz keresnek fürdőruhát, kitarthatnak az úszódresszek mellett. A klasszikus szabású modellek mellett megjelentek a garbó nyakú dresszek is.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top