Öltözködjünk

A vörös-narancs trend

Életvidám árnyalatok

A 2001-es év tavaszi-nyári szezonjának színpalettáján négy fő trendet különböztetünk meg. Az élénk, meleg, ragyogó árnyalatokat magába foglaló vörös-narancs színcsoport rendkívül kedvelt. Ezt a trendet nevezhetjük akár vérnarancs irányzatnak is. A nagy divattervezők kollekcióiban a tüzes, izzó tónusok – a mélybordótól a paradicsompiroson, a mandarin- és terrakottaszínen át egészen a napsárgáig – terjednek. A klasszikus ízlés szerint harmonikusnak tartott színösszeállítást az intenzív pinkek és fukszia árnyalatok vadítják meg.

Szenvedélyes színek

Ebben a trendben nem ritka a szokatlan, feltűnő narancssárga-pink páros sem! Ezek a tónusok a mindennapi szóhasználattal élve ütik egymást, azaz felerősítik egymás hatását. Ha ilyen színekbe öltözünk, biztosan vonzzuk majd a tekinteteket. Vörös hajú, temperamentumos nők azonban kifejezhetik egyéniségüket egy pink-narancs színtársítású öltözéket viselve. A vörös-narancs színcsoportot különleges alapanyagok jellemzik. Például rugalmas lycraszállal kevert len, valamint poliamidok, poliészterek, különféle kötött anyagok és tisztaselyem. Ehhez a színvilághoz romantikus virágminták, etno jellegű motívumok, illetve hímzett és csipkés díszítőelemek kapcsolódnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top