Öltözködjünk

A fehér trend

A nyári hónapokban állandó szereplõ a fehér szín, azonban most a fehér árnyalatok önálló trendet alkotnak. Míg korábban fõként más élénk színekkel vagy feketével társítva ajánlották a divattervezõk, az idei irányzat szerint akár tetõtõl talpig is fehérbe öltözhetünk.

Fehér árnyalatok

A színskálán szerepelnek úgynevezett hideg, illetve meleg fehérek is: a jeges hófehér, a halványkékbe, szürkébe vagy lilába hajló fehér mellett divatos a tojáshéjszín, a törtfehér, a beige, a vaj- és a peszgőszín is.

Anyagok

A fehér színtrend mozgalmasságát az alkalmazott textíliák adják. Az alapanyagok lehetnek természetesek (például lenvászon, pamut, viszkóz), illetve műszálasak. Gyakoriak a jacquard kelmék, a rücskös felületű és a gyűrt anyagok. Az előző három trendhez hasonlóan, itt is hódítanak a csipkék, az áttört hímzés, a madeira és az áttetsző, időnként több rétegű anyagok. A fazonok közt egyaránt szerepelnek nőies kosztümök és sportos, lezser összeállítások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top