Olimpia 2016

Olimpia 2016: durvul az úszóbotrány – Lochte-ék levizeltek egy benzinkutat

Egyre több durva részletre derül fény az amerikai úszók botrányával kapcsolatban. Míg eleinte a sportolók kirablásáról szóltak a hírek, mára kiderült, hazugság az egész. Ryan Lochte és társai viselkedtek botrányosan Rióban, még egy benzinkutat is körbevizeltek, amiről videó is készült.

Ryan Lochte és három társa állította, rendőrnek álcázott fegyveresek rabolták ki őket Rio de Janeiróban, sőt fegyvert fogtak az úszósztár fejéhez. Azóta viszont egyre több pikáns részletre derült fény, meg arra, hogy csöppet sem az történt, amit az amerikai úszók állítottak. Kiderült, megrongáltak egy benzinkutat, és hamis tanúzás miatt vádat emelhetnek ellenük.

A brazil O Globo megszólaltatta a töltőállomás tulajdonosát, aki így mesélt a vasárnap éjjel történtekről: “Megálltak a benzinkút oldalánál, és levizelték a falat. Mindenhol. Le is fényképeztem őket, ahogyan letolt nadrággal állnak. Mondtuk nekik, menjenek a mellékhelyiségbe, de inkább a falra vizeltek. Nem tiszteltek senkit és semmit.”

 

Az Egyesült Államokban mindenkit mélységesen felháborít az úszók botránya, a hamis sztori pedig végképp kicsapta a biztosítékot az országban. A New York Post csütörtöki írásában úgy jellemezte Ryan Lochte-t, ő az, aki mindent megtestesít, amiért a világ gyűlöli az amerikaiakatírja az NSO.

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os olimpiáról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top