Olimpia 2016

Egy ausztrál olimpikon bánatában több kiló mekis kaját evett meg – fotó

Egy ausztrál tollaslabdázó, Sawan Serasinghe a több hónapos egészséges étkezés után, és miután kiesett és csalódott, az olimpiai falu Mekijében több kiló hamburgert és sült krumplit tolt be.

Biztosan emlékeztek arra, hogy a fantasztikus Kenderesi Tamás mit mondott, miután bronzérmes lett a 200 méteres pillangóúszásban:

“Az utolsó öt méter eléggé csípett, ott már gondolkodtam, hogy mit kellene csinálni. Azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne egy-két sajtburesz.”  Nos Tamás szerencsére hozzájutott a sajtburgeréhez, és nem ő az egyetlen olimpikon, aki erről álmodozott.

 Egy ausztrál tollaslabdázó, Sawan Serasinghe tette ki ezt a fotót a Facebookjára:

Hat sült krumpli, hat hamburger, hat sütemény, négy csirkenuggets – ezeket nyomta be az ausztrál sportoló azután, hogy kiesett, és befejeződött számára az olimpia. Az olimpiai faluban ingyen jár a sportolóknak a Mekiben a kaja, és most, hogy egyre többen végeztek a versenyzéssel, egyre nagyobb sorok alakulnak ki. Állítólag volt olyan olimpikon is, aki 12 hamburgert kért ki magának.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top