Olimpia 2016

Olimpia 2016: Shane Tusup és Hosszú Katinka 15 szerelmes pillanata

Hosszú Katinka és Shane Tusup: a világ reflektorfénye most rájuk világít, elképesztő sikereik mellett házasságuk, kapcsolatuk is téma – szerintünk viszont az alábbi 15 fotó és képaláírás többet mond minden szónál.

 

 

 

 

 

Just married! 🙂

Shane Tusup (@tusup11) által közzétett fénykép,

 

 

2:06,12 WR When Shane, my husband and I started working together in 2012, one of our big goals was to break a long course World Record. Last summer in Kazan I broke my first LC World Record, which was an incredible moment for the both of us, since we reached that goal together. Shane is super proud of me and our results, which is shown on his new tattoo too 🙂 It means a lot to me that he is that proud of me! Of course we have a lot more goals, but we definitely enjoy the road as well. #HWAPO #IronNation #IronLady 2:06,12 WR Amikor elkezdtünk Shane-nel, férjemmel a közös munkákat 2012-ben, az egyik nagy célunk volt, hogy 50-es medencében világcsúcsot ússzak. Ez sikerült tavaly nyáron Kazányban, ami hitetlen élményt volt mindkettőnk számára, hiszen ezt a sikert mi ketten értük el! Shane nagyon büszke rám és az eredményeikre, ami az új tetoválásán is látszik 🙂 Nagyon sokat jelent, hogy mindig támogat és ennyire büszke rám! Természetesen még rengeteg célunk van, de az odavezető utat is nagyon élvezzük együtt. #HWAPO #IronNation #IronLady

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

 

😉 #IronLady #IronNation #sunshine

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

 

 

Merry Christmas everyone! #IronLady #IronNation

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

 

Olimpia 2016: Hosszú Katinka és Shane Tusup az NLCafén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top