Olimpia 2016

Beintett Kenderesi Tamás, Amerika pedig máris imádja

Kenderesi Tamásról most már nemcsak azt lehet tudni, hogy rendkívül tehetséges úszó, hanem azt is, hogy kivételes humorral is rendelkezik. Amerika máris imádja a 19 éves vagány magyar srácot, aki "beintett" a bevonulásakor.

Kétszer legyőzte Michael Phelpset 200 pillangón Kenderesi Tamás. A döntőben bronzérmet szerző úszó nevét most már az egész világ megjegyzi. És nemcsak ezért imádják őt máris világszerte. A laza srác a döntő előtti bevonulásakor olyat mutatott, amitől Amerika máris a lábai előtt hever…

De ne szaladjunk ennyire előre. A 19 éves, humorral is bőven rendelkező Kenderesi Tamás előbb még példaképével, Michael Phelpsszel szelfizett a döntőt megelőzően.

Ready for the final!! @m_phelps00 #idol #biggest #200fly #final #olympics #rio2016 #lane4 #cantwait #letsthehuntbegin

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által közzétett fénykép,

A szemtelenül fiatal srác nyilatkozataira máris legalább annyian kíváncsiak, mint a versenyeire, ami csöppet sem véletlen, ugyanis a magyar tehetség minden mondata aranyat ér.

“Az utolsó öt méter eléggé csípett, ott már gondolkodtam, hogy mit kellene csinálni. Azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne egy-két sajtburesz.”

– nyilatkozta az MTVA riporterének a verseny után.

Ez a felhőtlenül vidám és felszabadult fiú szavak nélkül is tud szórakoztatni, a 200 pillangó döntőjénél a bevonulásakor a figyelmes nézőknek igencsak föltűnhetett valami. Kenderesi Tamás furcsa integetése…

Úgy tűnik, Kenderesi rajongója az amerikai pankrációnak, integetésének nagyon is van jelentése. Az ugyanis a világ egyik legismertebb pankrátorának, John Cenának a védjegye, ahogyan azt a Rochester United kiszúrta: “A magyar Kenderesi Tamás a You Can’t See Me-t integette, amikor belépett az úszóarénába. Nálunk máris bevágódott!”

A You Can’t See Me, azaz Nem látsz! elnevezésű mozdulat pontos jelentéséről megoszlanak a vélemények, ám a leggyakoribb megoldása ez: “Érinthetetlen vagyok, nem tudtok legyőzni, hozzám sem tudtok érni!” – fejtette meg Kenderesi Tamás poénját az NSO.

Borítókép: Illyés Tibor – MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top