Olimpia 2016

Ünnepeld az olimpiát egy óvszerrel!

Ünnepeld az olimpiát egy óvszerrel – hirdetik a riói park egy mellékhelyiségében egy automatán. Tudósítónk a helyszínről jelentkezik.

Olimpiai óvszer-automata segít biztonságosabbá tenni a szexet Rióban. Ez vélhetően csak pótmegoldás, mert mint azt korábban megírtuk,  az olimpián résztvevő sportolóknak már június végétől osztották az óvszert, egész pontosan 450 ezer kondomot.

Ünnepeld az olimpiát egy óvszerrel!

“Az óvszereket az olimpiai falu nyitásának napjától, június 24-től kezdik osztani a sportolóknak” – mondta Lucas Dantas, az olimpia egyik szóvivője. Dantas hozzátette, hogy Brazília a biztonságos szexért kampányol, és a sportolók példaképül szolgálhatnak a lakosságnak.

“Szerepet vállalunk az AIDS elleni harcban” – tette hozzá. Az óvszer egyébként a Zika-vírus ellen is hatásos, mivel a Brazíliában terjedő kórt nemcsak az egyiptomi csípőszúnyog terjeszti, hanem nemi érintkezés útján is fertőzhet. Ha várandós nő kapja el, a magzat súlyos agykárosodással születhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top