nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Olimpia 2016
Olimpia 2016: baktériumok veszélyeztetnek egy magyar éremesélyt

Olimpia 2016: baktériumok veszélyeztetnek egy magyar éremesélyt

Ha veszélyesen koszos a Guanabara-öböl vize, lefújhatják Risztov Éva olimpiai versenyét. A magyarok szállásával is vannak problémák.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hideg víz, magas hullámok és fertőzésveszély vár Risztov Évára a riói olimpia hosszútávúszó versenyén. Éva edzője, Turi György szerint a másik huszonnégy induló ugyanezzel szembesül majd, ám Évának a két órát bírnia kell, hiszen ezért dolgozott négy éven keresztül.

Csurka Gergely, a magyar úszószövetség sajtófőnöke hozzátette: a FINA pontról pontra előírta a rendezőknek a követelményeit a nyílt vízi versenykörülményekkel kapcsolatban.  “Ha egészségre veszélyes a víz, lefújhatják a hosszútávúszók számát”nyilatkozta a Borsnak.

Közben problémákról érkeztek hírek a magyar csapat riói szállásáról is. Az RTL Klub híradója arról számolt be, hogy nem mindenhol folyt a víz a csapból, hiányzott a lámpa – bár a hibák kijavításán dolgoznak a szervezők.

Elsőként egy hattagú magyar delegáció érkezett ki, de csütörtök hajnalban elindult Hosszú Katinka és férje is, más sportolókkal együtt.

Megosztás Facebookon