Nyereményjátékok

Tavaszi zsongás és hosszú hétvégék a hévízi Carbonában (x)

A hosszú, didergős tél után már alig várod a napsütést, madárcsicsergést és újjászülető természetet hozó tavaszt? Ez az időszak idén ünnepekben, hosszú hétvégékben lesz gazdag, melyet érdemes pihenésre kihasználni. Legyen szó sokszínű programokról, egészségmegőrzésről vagy feltöltődésről, a hévízi NaturMed Hotel Carbona tökéletes helyszín a tavaszi újjászületésre!


Használd ki a hosszú hétvégéket!

Nincs is annál jobb program, mint pihenéssel eltölteni egy ünnepi hosszú hétvégét a kitűnő adottságú, sokféle kényeztető, egészségmegőrző és gyógyászati kezeléseket kínáló szállodában. Idén tavasszal még két lehetőség közül is választhatsz a Munka ünnepének és a Pünkösdnek köszönhetően. Ezeken a hétvégéken és az iskolai tavaszi szünetben a családok minőségi időt tölthetnek együtt, miközben a Törpeklubban nagyszerű programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.


Wellness-élmények mellett is egészségtudatosan

A kényeztető masszázs- és testkezelések eltávolítanak a hétköznapi gondoktól, ápolják a lelkedet. Emellett azonban érdemes a testi egészségedre is időt szánni. A nyirkos, hideg tél után az is fontos, hogy feltérképezd egészséged állapotát. A Carbona öt különböző területre fókuszáló állapotfelmérést kínál ahhoz, hogy képet kapj szervezetedről, tartalékaidról. Így a pihenés mellett elvégezheted a vizsgálatokat sorban állás nélkül, kényelmes szállodai környezetben.

 


Életmódváltás? Itt a megfelelő alkalom!

Újév után a legtöbben tavasszal szánják rá magukat a változtatásra. A hévízi Carbonában minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy kirobbanó formában érezd magad. Számos sportolási és szabadidős tevékenység közül választhatsz, hogy a testedet formában tartsd. A Buchinger és Lützner-féle csoportosan is végezhető léböjtkúrán a salakanyagok mellett a felesleges tartalékainktól is megszabadulhatsz, miközben egymást motiválják a csoport tagjai. Ha pedig tónusosabb, feszesebb alakot szeretnél, vegyél részt a különleges odafigyeléssel összeállított Alakformáló kúrán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top