Nyereményjátékok

Skincode Exclusive – Speciális sejtterápia a fiatalabbnak látszó bőrért (X)

A svájciak híresek a pontos óráikról, de azt is tudják, hogy miként lehet megállítani az időt… vagy a bőrápolás terén szerzett tapasztalatuknak köszönhetően szinte vissza is tudják fordítani.


A Skincode Exclusive sejtterápiás dermokozmetikai termékcsalád, amelyet az érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Az erőteljes öregedésgátló hatóanyagok felgyorsítják a sejtek megújulási folyamatát, amely lelassul a kor előrehaladtával.

A Skincode kiemelkedő hatékonyságú és minőségű szérumokat és ránctalanító krémeket dobott piacra történetének 20 éve alatt. Mélyebb ráncok, szarkalábak ellen a Cellular Ránctalanító arcápoló szérum és a Cellular Ránctalanító hidratáló arckrém párosa csodafegyver lehet, hatásukat klinikai kutatások bizonyítják.

A kulcsfontosságú összetevő

A 2. generációs aktív sejtregeneráló komplex (ACR G2) valódi innováció a bőr öregedése elleni küzdelemben. Két komplex exkluzív kombinációjából áll: Syn®-Tacks (peptid komplex) és szójaglikogén. A két komplex együttesen hat, segítenek a felhám és a bőr – az évek múlásával csökkenő – természetes megújulási folyamatainak helyreállításában. Láthatóan csökkentik a ráncokat, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Intenzíven hidratálják a bőrt, javítják a rugalmasságát, elősegítik a sejtek megújulását. Védenek az UV-sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök ellen.


A Skincode Exclusive termékek:

·       parabénmentesek,

·       allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak,

·       ACR G2 komplex hatóanyagot tartalmaznak,

·       bőrgyógyászatilag és szemészetileg teszteltek,

·       állatokon nem teszteltek.

További információkat itt találsz >>>

 

Játssz velünk az értékes nyereményért, próbáld ki a magas minőségű svájci dermokozmetikumokat!
A nyereményjátékon megnyerhető különleges nyeremény:
Age Prohibiting szett, amelynek tartalma:

  • Skincode Exclusive – Cellular Ránctalanító arcápoló szérum 30 ml
  • Cellular Ránctalanító hidratáló arckrém 50 ml

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top