nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Nyereményjátékok
Lábápolás a karácsonyi pörgésben (X)

Lábápolás a karácsonyi pörgésben (X)

Bár a boltok igyekeznek minél korábban, akár október végén karácsonyi izgalomba hozni minket, az igazi hajrá decemberben kezdődik. Hosszú bevásárló listákkal szaladgálunk, sorban állunk, szatyorszámra cipeljük haza a karácsonyfa alá szánt meglepetéseket. Háziasszonyként a sürgés-forgás a konyhában folytatódik, amikor karácsony előtt néhány nappal már elkezdjük sütni a bejgliket és mézeskalácsokat, menüt tervezünk és készítünk elő – az együtt elfogyasztott hagyományos ételek teszik fel a koronát az ünnepekre.
hirdetés
f Ajánlom

Nem csoda hát, hogy ebben az időszakban gyakran van az az érzésünk, hogy „leszakad a lábunk…”. Toporgás, hosszas állás (sorban vagy konyhában) során figyeljünk oda lábunk átmozgatására, nyújtására; a fáradt lábakat pedig kényeztessük felpolcolással, lábfürdővel vagy lábmasszázzsal. Egy könnyed masszírozás csodákat tud tenni – ehhez válasszunk olyan frissítő, ápoló krémet, amely gyorsan felszívódik, így az ünnepi készülődés során bármikor könnyen bevethető, azonnal érezhetően frissíti, vitalizálja lábainkat és hidratálja bőrünket.

A lábmasszás alapvetően nagyobb, átsimító fogásokból álljon, melyek mindig a szív irányába mutassanak. A végtagok átmozgatása után érdemes kisebb, körkörös és pontnyomó mozdulatokat tenni, de ügyelni kell arra, hogy ne váltsunk ki túlzott fájdalmat. A frissítő masszázshoz használhatunk masszázsolajakat, de ha a Cedralex frissítő lábápoló krémet választjuk, a mentolnak köszönhető azonnali frissítő hatását lábaink teljes hosszán élvezhetjük, és emellett könnyen felszívódó formulájával intenzíven hidratálja és nyugtatja elgyötört lábainkat.  

A Cedralex frissítő lábápolókrém másik fontos összetevőjét, a cédrát, azaz a Citrus Medica kivonatát évszázadok óta használják változatos formákban. Illóolaj-tartalmának köszönhetően gyakran sütemények, italok ízesítője, de a feljegyzések szerint alkalmazták a háztartásban, vallási szertartások kísérőelemeként, és gyógyászati felhasználása is közismert volt.

A tudomány és a prémium francia kozmetikumok találkozásából született Cedralex Frissítő Lábápoló krém ideális segítség a karácsonyi készülődésben: kényeztet, ápol és felfrissít.

Megosztás Facebookon