nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Nyereményjátékok
Kényelem minden időben (X)

Kényelem minden időben (X)

Az ara Gore-Tex® lábbelik a kényelem mellett optimális védelmet nyújtanak: tartósan vízhatlanok, mégis maximális szellőzést biztosítanak. Az ilyen lábbelik különleges jellemzője a Gore-Tex® membrán. Mikroporózus szerkezetének köszönhetően távol tartja a vizet, a láb izzadságát azonban kiereszti. Így a lábad mindig kellemesen meleg és száraz marad.
hirdetés
f Ajánlom

FORRADALMI ÉS EGYEDÜLÁLLÓ – A Gore-Tex® membrán 1,2 milliárd mikroszkopikus pórust tartalmaz négyzetcentiméterenként. Egy pórus 20.000-szer kisebb, mint egy vízcsepp, így az eső egyáltalán nem hatol át rajta. Ugyanakkor 700-szor akkora, mint egy vízgőzmolekula: így az izzadság elpárologhat. Az ara Gore-Tex® lábbelikben mindig kellemesen száraz marad a lába.

SZABADON LÉLEGEZHET BENNE A LÁBAD – Az optimális hatás érdekében két jellemzőt egyesítünk: a tartós vízhatlanságot és a maximális szellőzést. Ez nagyobb védelmet nyújt a különféle időjárási körülmények között, és egészében még kényelmesebbé teszi az ara cipőt.

VÁROSI GYALOGLÓKNAK – A városi gyaloglóknak nem egyforma az ízlésük, ha lábbeliről van szó. Az időjárási körülmények változnak – nem mindegy, hogy az irodában van az ember, vagy bevásárló körúton. A napsütést pedig gyorsan eső vagy hó válthatja. Ami a legfontosabb: mindenki kellemesen szeretné érezni magát. A Gore-Tex® membrán gondoskodik az ara cipő tartós vízhatlanságáról és kivételes szellőzőképességéről, bármi legyen is a helyzet.

KÖNNYEN ÁPOLHATÓ – A szennyeződések eltávolítására használj langyos vizet, a bőr lábbeliket kefével, a textil lábbeliket pedig szivaccsal tisztítsd. Az ara Gore-Tex@ lábbelid ápolására csak vízalapú anyagokat használj. A zsíros és az olajos cipőápolók akadályozhatják a membránt a működésében, így ezeket kerülni kell. Impregnálásra nincs szükség a Gore-Tex® membrán esetében, alkalmazása azonban segíthet a külső anyag védelmében, szárazon tartásában és tisztaságának megőrzésében.

A MEGFELELŐ ZOKNI – A megfelelő zokni jelentősen befolyásolja azt, hogy mennyire érzed jól magad a cipődben az adott időjárásban. A Gore-Tex® membrán működése nem függ attól, hogy milyen zoknit viselsz az ara cipődben, de a tevékenységnek megfelelő zoknit célszerű választani. Téli bakancsban vagy félcipőben jó megoldás a gyapjúzokni, egyesíti a kiváló minőségű gyapjú és a funkcionalitás előnyeit. A tiszta pamut zoknival ellentétben nem szívja be a nedvességet, növeli a szigetelés hatásfokát, és az izzadság is könnyedén párolog el. A lábad meleg és száraz marad.

 

Nézegess még cipőket!

Megosztás Facebookon