Nyereményjátékok

Ideje másképp gondolni az ara cipőkre: Divat & kényelem! (X)

A kényelem új dimenziója – az ara Fusion4

Az ara Fusion4 a HiFlex felsőrész és a Dynergy talp egyedülálló kombinációja. Négy: ennyi irányban idomul a cipő a lábhoz. Az újonnan kifejlesztett HiFlex egy többzónás, fonott felsőrész, amely dinamikusan alkalmazkodik a láb anatómiájához. A kényes helyeken enged, azonban tartást is biztosít.

A Dynergy talp oltalom alatt álló, újszerű technológiával készül, és a speciális lamelláknak köszönhetően illeszkedik az emberi talp különböző részeihez. Az egész láb formáját tökéletesen felveszi, és egyedileg nyeli el a lábra ható erőket. Amint megszűnik a terhelés, a lamellák visszanyerik eredeti formájukat, és tovább támogatják a lábat járás közben.

Kötöttségek nélkül az innováció útján – ara Seamless

Seamless, azaz varrás nélkül. A piacon már jól ismert technológiát továbbfejlesztve az ara megalkotta a divatos sportcipők új generációját. Az ara Seamless kollekció darabjai egytől egyig úgy készülnek, hogy nincsen varrás a felsőrész elülső felén, így kímélve a lábfej kényes területeit. G és H bőségben egyaránt elérhetők a modellek, amelyek így elegendő helyet biztosítanak akár az erősebb és nyomásra érzékeny lábnak is. Az új sneaker modellek nemcsak a kényelmi fokozatukkal meggyőzők, hanem a divatos megjelenésükkel is.

Otthon is kényelmesen – ara4Home

Az innovációkat követve, egyedi igényeknek megfelelően az ara létrehozta az új házicipő-kollekciót. De az ara4Home termékcsalád több mint egy egyszerű házicipő: 100% természetes alapanyag, magas minőségű megmunkálás és kialakítás, ami a kényelemre vágyó női lábakat otthon is kíméli és kényezteti. Nem mellékesen mindezt divatos köntösben, többféle stílusban.

2017/18 ősz–tél

Azáltal, hogy az üzleti divatba is betört a lazább megjelenés, a kényelemmel kapcsolatos elvárások is előtérbe kerültek. Legyen szó a barátnőkkel való bevásárlásról, az irodában, vagy pedig este a színházban, vagy akár egy koncerten való viseletről, egy dolog mindig igaz. A könnyű, kényelmes anyagok, melyekben a viselőjük állandóan jól érzi magát, a divattrendektől függetlenül kiemelten fontos szerepet játszanak.

Az ara tervezői a 2017/18 őszi–téli szezonra olyan kényelmi kollekciót dobnak piacra, amely mindenek előtt a divatorientált vásárlókat szólítja meg. A mottó: Divat & kényelem. Ezek mellett azonban megmaradnak az eddig jól bevált, mostantól „ara Classic” néven futó termékek azoknak a vásárlóknak, akik az időtlen kényelmet részesítik előnyben.

Az új kollekciót megtalálod az ara Online Shopban: arashop.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top