Nyereményjátékok

Frissítsd fel a munkakedved 8 hét alatt

Hideg, borús őszi napok elveszik a kedved a munkától? Megértjük. Reggeli ébredés még sötétben, munkából hazafelé újra sötétben. Napközben pedig bent a munkahelyen. Alig találkozunk az éltet adó napfénnyel. A helyzet azonban nem kell, hogy ilyen borús legyen, adunk néhány tippet, 8 héten át hogyan frissítsd fel a munkakedved!
Frissítsd fel a munkakedved 8 hét alatt


1.    Vedd magad körül virágokkal

Alakíts egy kicsit az irodai környezeteden. Tegyél az asztalodra, vagy az ablakodba virágokat. A zöld szín megnyugtat, és a burjánzó növényzet a tavaszt idézi vissza. A szobanövények javítják a helyiség oxigénellátását is, így biztosan kicsit frissebbnek fogod magad érezni.

2.    Tarts szünetet!
Minden órában tarts tíz perc szünetet. Állj fel, kicsit nyújtsd ki a lábad. Azonnal felfrissülsz. Ha teheted, közben sétálj pár lépést, és nézz ki az ablakon. A szemed is felfrissítheted, ha néhány percre elnézel a távolba. Minél messzebb, annál jobb. Egyszerűen engedd el a tekintetet a messzeségbe. Ezután kicsit mozgasd át a végtagjaidat, és mehet a munka tovább.

3.    Szellőztess gyakran
A friss levegő nélkülözhetetlen ahhoz, hogy jobban érezd magad. Elég csak néhány percre kitárni az ablakot, és máris érezhetően nőni fog a munkakedved. A beáramló frissesség, felturbózza az agyad működését, és máris energikusabb és kreatívabb leszel.

4.    Hallgass zenét!
Ha teheted hallgass zenét, természetesen fülhallgatóval, hogy ne zavard a többieket. A zene megnyugtat, vagy felpörget, de egy biztos, sokkal frissebb leszel tőle. Jobb lesz tőle a hangulatod és még a munkakedved is megjöhet.

5.    Szervezz közös programot a kollégákkal!
Egy jó kis lazulós este, összehozza a csapatot. Ha egy kicsit közelebb kerülsz a kollégáidhoz és jobban megismered őket, a munka morál is változni fog. Nem véletlenül szerveznek a cégek csapatépítő tréningeket. Persze nem kell, hivatalos legyen, csak egy kötetlen beszélgetés, borozgatás, hogy néha másról is beszélgessetek, ne csak a munkáról.

Frissítsd fel a munkakedved 8 hét alatt

6.    Bizonyíts magadnak!
belefásulva a mindennapi rutinba az ember lányának bizony a munkakedve sem a régi. Fedezd fel újra mennyire vagy kreatív, mi lakozik még benned? Próbáld a jól bevált mozdulatokat, gondolatokat, beszélgetéseket, leveleket felfrissíteni, és kreatívabbá tenni. Biztosan elmúlik a fásultság, ha újra érzed, ahogy pörögsz.

7.    Mozogj többet!
A mozgás felpörgeti az agyat, visszahozza az életkedvet. A munkakedvet is. Döntsd el, hogy munka előtt, vagy munka után szánsz egy órát mozgásra. Fuss, sétálj, edz vagy táncolj, mindegy. A fontos, hogy mozogj. A rendszeres mozgás olyan endorfinlökettel látja el a szervezeted, hogy újra legyőzhetetlennek érzed majd magad.

8.    Friss ruhaillattal hozd meg a kedved!
Mosd ki a ruháidat a Silan termékeivel, és a Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden vagy a Fresh Spring használatával ruháid akár 8 hétig is megőrizhetik friss illatukat a ruhásszekrényben. Elég, ha csak hozzájuk érsz, az illatgyöngyök aktiválódnak és hihetetlen puhaságot biztosítanak. Az így kimosott ruha egész nap elvarázsol és felfrissít csodás, hosszantartó illatával, te pedig reméljük ettől frissebben és jókedvűbben tudsz majd dolgozni.

Frissítsd fel a munkakedved 8 hét alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top