Nyereményjátékok

Forradalmian új testápoló habok (X)

Imádod a testápoló tejet, krémet és olajat? Akkor az új testápoló haboknak, amelyek a bőrápolás új módját hozzák el, nagyon fogsz örülni. Ráadásul nem csupán a bőröd, az érzékeid is szeretni fogják!

A NIVEA új testápoló habjainak krémes textúrája olyan lágy, akár a tejszínhab – nem csoda, ha azonnal beleszeretsz majd! A klasszikus, Intenzív testápoló hab mellett a termék uborka és matcha tea, illetve vadmálna és fehér tea illattal is elérhető. Azonban illattól függetlenül mindhárom hab különleges módon ápol, és gyorsan felszívódik ragadós, zsíros érzet nélkül.

Az innovatív aeroszolos technológiának köszönhetően egy rendkívül könnyű, kényeztető hab keletkezik. A speciális NIVEA Mélyhidratáló szérum összetevőnek köszönhetően ez a hab különleges módon ápol. A szérum egyedülálló összetételét gondosan válogatott anyagok alkotják. A bőrünkben található hidratáló anyagokhoz hasonló összetevőket tartalmaz, amelyek intenzív nedvességet biztosítanak a bőr számára. Ezenkívül lipidek is vannak benne, amelyek további 48 órán keresztül óvják a bőrt a kiszáradástól.

NIVEA TESTÁPOLÓ HABOK

TÁPLÁLÓ

Intenzív testápoló hab (NIVEA, 200 ml, ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft)

Gazdag, krémes hab a NIVEA ikonikus illatával száraz és rendkívül száraz bőrre. Mélyhidratáló szérummal és mandulaolajjal gazdagítva. Felvitel után gyorsan beszívódik, és bőröd – már az első használattól kezdve – akár 48 órán keresztül bársonyos és mélyen hidratált lesz.

GYÜMÖLCSÖS

Vadmálna és fehér tea testápoló hab (NIVEA, 200 ml, ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft)

A könnyű, krémes hab a vadmálna, valamint a fehér tea virágos-gyümölcsös illatkombinációja. Nagyon könnyen eloszlik a bőrön. Nem hagy zsíros réteget maga után, gyorsan beszívódik. Használat után a bőröd friss, illatos, hidratált és ápolt lesz, zsíros utóérzet nélkül.

FRISS

Uborka és matcha tea testápoló hab (NIVEA, 200 ml, ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft)

A légies textúrájú, üde, krémes hab ápolja a normál és a száraz bőrt is.

Amint a bőrre kerül, máris beszívódik, hidratál és nem ragad. Használata után a bőröd ápolt, friss illatú lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top