Nyereményjátékok

Bükfürdő – Kalandorok ne kíméljenek! (x)

Kapásból tudunk számos okot sorolni arra, hogy miért érdemes tavasszal Bükfürdőre menni pihenni és egy hosszú hétvégét eltölteni a Caramell Premium Resortban.

A közel három hektáron elterülő szálloda távol-keleti stílusjegyei a modern formavilággal ötvözve, finom eleganciát és harmóniát sugároz. 4 épületszárnnyal, 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness részleggel, 400 fős rendez­vény és konferenciakapacitással, 142 nagyméretű családi szobával és lakosztállyal, egészség központtal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel várja vendégeit. Szórakozási lehetőségek garmadáját sorakoztatja fel idén tavasszal: bel-, és kültéri medencék, gyermek-pancsoló, változatos szaunavilág, bowling pálya, saját cukrászműhely házi fagylalttal és hűsítő koktélokkal.

A szállodásól és a tavaszi ajánlatokról további információk a szálloda weboldalán: www.caramell.hu


Ledobhatjuk a cipőnket

A gyerekek örülhetnek, hogy végre nem arra biztatjuk őket, hogy legyen valami a lábukon, hanem éppen ellenkezőleg: dobják le a cipőt, és sétáljanak mezítláb végig a bükfürdői Kneipp Park ösvényén, ami kavicsos, homokos, faháncsos, tobozos szakaszokból áll. Amíg a különböző anyagok masszírozzák talpunk reflexpontjait, beszívhatjuk a fűszerkert növényeinek intenzív illatát, és mókusokra leselkedhetünk a fák alatt. Aki további lazításra vágyik, jógapadokat is talál a park területén.
 

Madárlesre indulhatunk
Persze csak akkor, ha már tudjuk, mit kell keresnünk, ezért érdemes a tájékozódást a Répce menti tanösvény interaktív információs tábláinál kezdeni, majd ha már kellőképpen kiokosodtunk a környék folyóvizeinek és parkjainak növény- és állatvilágáról, induljunk el a Széchenyi utcából az élőhelyek felé. Ha szerencsénk van, akár a májustól szeptember elejéig itt élő gyurgyalagot is megpillanthatjuk. A kékeszöld, gesztenyebarna és aranysárga színekben pompázó madarat déli fekvésű folyópartokon fedezhetjük fel jó eséllyel. Kamera, távcső ne maradjon a szálláson!
 
Jóllakottan szórakozhatunk
A madárles után kényeztethetjük a érzékeinket a Caramell Premium Resort a’la carte éttermében, ahol könnyű, látványos és ízletes ételkompozíciókat, desszerteket próbálhatunk ki. Mindennap választhatunk a Caramell chefje által megálmodott fogásokat tartalmazó a’la carte étlapról. A könnyű ebédet pedig a bowlingpályán dolgozhatjuk le, ami izgalmas programot biztosít az egész családnak, bármilyen is legyen az időjárás. De verőfényes időben is érdemes eljönni ide, hiszen a szálloda kertjében játszótér, halastó, kültéri medence várja nemcsak a hotel vendégeit, hanem a környéken nyaraló családokat is.

Felfedezhetjük a határainkat
Óriáshinta és biciklizés a magasban: ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak ránk a Caramell Premium Resort****superior saját kalandparkjában, a Kristály Torony 17 méter magas mászópályáján, amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben. A háromszintes toronyban egyedülálló biztonsági rendszer óvja az adrenalinföccsre vágyókat, nem kell tehát aggódnunk magunk és egymás miatt. Ha pedig szerencsésen földet értünk, fagyipartival ünnepelhetünk a Villa Rosatóban

Tökéletes terepen tekerhetünk
Bük környékének védett kerékpárútvonalain nem kell tartanunk attól, hogy a család fiatalabb tagjai lemaradnak az emelkedők miatt, és emiatt idő előtt elfogy a lelkesedésük. A nagyrészt sík terep minden korosztály és erőnlét számára ideális utakat biztosít a kerékpáros kirándulásokhoz. Ráadásul még a saját biciklinket sem muszáj felpakolnunk az autónkra, és ideszállítanunk, hiszen helyben is bérelhetünk kerékpárokat a Caramell Premium Resortban vagy a bükfürdői Tourinform Irodánál.
 

Wellnessezhetünk
A szálloda udvarán a napozóteraszt külső medence öleli körbe. A napozóágyakon pihegve gyönyörködhetünk a zen kertben. A beltéri medencék mellett egy hatalmas pihenő területet alakítottak ki, ahol fonott bútorokban ejtőzhet az ember – már ha éppen nem a napsütés csalogatja a szabadba. A wellness tér az emeleten folytatódik: itt kaptak helyet a szaunák: a finn szauna, a gőzkabin, a bioszauna, egy aroma kabin és egy gyógynövényes szauna, így valóban élvezet a naponta több alkalommal tartott szauna szeánszok egyikén részt venni. Jó hír azoknak, akik a csendet és a nyugalmat preferálják, hogy a szállodának van egy másik wellness részlege is: ez a Silent Zone, amelyet 16 éven felülieknek alakították ki, gyerekzsivaj mentesen. A zavartalan, nyugodt ellazuláshoz egy beltéri és egy élménymedence járul hozzá, szaunákkal együtt.

Belekóstolhatunk a golfba
Ezen a gyönyörű pályán biztosan kedvet kapunk hozzá, hogy kipróbáljuk ezt a sportot. A golfpálya szolgáltatásait nem csak a szálloda vendégei vehetik igénybe. Ha még csak most ismerkedünk a golffal, oktatásra is bejelentkezhetünk: felnőtteket és gyerekeket egyaránt fogadnak. Az egész család kipróbálhatja, hogy ami a tévében laza ütögetésnek tűnik, az a valóságban komoly koncentrációt és erőkifejtést kívánó mozgás.

A Caramell Premium Resortban minden adott, hogy vendégeik megélhessék a valódi harmóniát. Látogassanak el Bükfürdőre és hangolódjanak a tavasz varázsára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top