Nyereményjátékok

Az év megkoronázása a Carbonában (X)

Az év végi ünnepek közeledtével egyre több a tennivaló, az adventi készülődés idején mintha minden a feje tetejére állna.

Ünnepi kényeztetések

Gyakran érzed ilyenkor te is, hogy jó lenne egy kis szusszanás, a rohanás mellett egy kis testi, lelki felfrissülés is? Szeretnél egy kicsit lassítani a mindennapok forgatagában? Érdemes időt szánni arra, hogy advent pár hetében néhány napra kiszakadj a város zajából, és egy nyugalmas helyen ráhangolódj az ünnepekre.

A kényeztetés varázsát élheted át a termálmedencék, a szabadtéri élménymedence, a fedett uszoda, a wellnessmedence, a pezsgőfürdők és a szaunasziget rengetegében. Az adventi hétvégéken zenés műsorokkal garantáljuk a kellemes kikapcsolódást.

A szenteste napjának programsorozata szabadtéri gulyáspartival kezdődik, majd a könnyed kora délutánt követően lágy hárfazenével kísért gálavacsora teszi fel a koronát az estére. A karácsonyi esték hangulatát Szűcs Gabi és Gájer Bálint ünnepi műsora teszi felejthetetlenné.


Egészségmegőrzés kellemes szállodai környezetben

Sokan csak akkor fordulnak szakemberhez, ha már fájdalmat éreznek, hasogat a hátuk, zsibbad a lábuk, vagy általános kimerültség uralkodik el rajtuk. De kevesen tudják, hogy egy kivizsgálás ma már nem azonos a rideg orvosi rendelőkben történő várakozással, hanem összeköthetjük egy frissítő wellnesshétvégével is.

A Carbonában nyugodt, szállodai környezetben, profi szakorvosok segítségével vehetsz részt a kivizsgálásokon. Attól függően, hogy milyen problémádra keresel gyógyírt, több állapotfelmérő miniprogram közül választhatsz, mint például a NaturMed szépségprogram, az Ideális anyagcsere program vagy a Harmonikus idegrendszer program. A hát- és gerincproblémák feltérképezésére és kezelésére a NaturMed Fókuszban a gerincfelmérés javasolt, melyhez egy modern készüléket, a Spinelinert használjuk.

A Carbona jó választás

Szállodánk a kompromisszummentes pihenés tökéletes helyszíne, az aktív és passzív pihenésre sokféle lehetőséget kínálunk. Adventi akciónk vagy a két ünnep közötti időszakra szóló Téli kikapcsolódás ajánlatunk jó választás a feltöltődésre, a közös élményekre. A Carbona élményt pedig szeretteidnek is átadhatod. Ajándékozd meg őket karácsonykor Carbona-ajándékutalvánnyal!

www.carbona.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top