Nyereményjátékok

8 tipp, amivel felfrissítheted a ruhatárad 8 héten át

Nyári ruhák, szandálok, apró toppok a szekrény aljára kerülnek, és elő az őszi ruhatárral. Minden évszak a szekrény felülvizsgálatával kezdődik, és azzal is végződik. Tippjeinkkel felfrissíthed a gardróbod, mielőtt tényleg itt a tél.
8 tipp, amivel felfrissítheted a ruhatárad 8 héten át


1.    Add el a neten, ha már nem kell

Számtalan olyan apróhirdetésekre kialakított oldal van, ahol a számodra már nem izgalmas ruháidat eladhatod. pl. OLX, Vatera, Apród. Gyűjtsd össze és fotózd be a ruháidat, és már mehet is a kereskedés.

2.    Garázsvásározz a barátnőiddel

A megunt ruháidat úgy is tovább passzolhatod, hogy a barátnőiddel, szomszédokkal “garázsvásárt” szerveztek. Itt aztán lehet eladni, csereberélni ruhát, cipőt, de akár bármi mást is. A régi cuccaid helyére pedig bekerülhetnek az új “kincseid”

3.    Keresd a kuponokat!

Havonta, vagy negyedévente a plázák, és a boltok kuponos vásárlásokat hirdetnek. Ilyenkor 10-20 vagy akár 30%-al olcsóbban is hozzájuthatsz egy-egy új darabhoz. Megéri megvárni ezeket az akciókat, így sokkal kevesebb pénzből is felfrissítheted a ruhatárad.

4.    Légy kreatív!

A neten számtalan jó ötletet találhatsz arra, hogyan lehet egy-egy ruhadarabot ötletesen átalakítani. Nemcsak rövidnadrágot csinálhatsz a hosszúból, hanem akár ruhát a párod ingéből. Tű, cérna, olló, esetleg némi díszítés, és egy jó ötlet elég ahhoz, hogy új darabok kerüljenek a szekrényedbe.
Innen meríthetsz ötleteket: http://varrasreceptek.cafeblog.hu/

8 tipp, amivel felfrissítheted a ruhatárad 8 héten át

5.    Tárold máshogyan
A ruhatárunk felfrissítéséhez a tárolás is hozzá tartozik. Még a régi gönceidhez is kedvet kaphatsz, ha ilyen ügyesen rakod el őket.
http://dettydesign.cafeblog.hu/2013/11/26/15-fantasztikus-otlet-ruhak-tarolasara/

8 tipp, amivel felfrissítheted a ruhatárad 8 héten át

6.    Fogadj személyi stylistot!

Ha megengedheted magadnak, kérd ki szakember tanácsát, hogy neked mi állna jól. Menj el színtanácsadásra, járjátok be a boltokat és tanulj egy igazi profitól. Nincs rá pénzed? Kérd karácsonyi ajándékba a családtól, vagy a szülinapodra. Ők örülnek, hogy nem kell ajándékon gondolkodni, te pedig imádni fogod!

7.    Okosan vásárolj!

Nyugodtan vehetsz néhány trendi darabot a szezonváltáskor, de arra figyelj, hogy mindig kerüljön egy-egy időt álló új darab is a szekrényedbe, amit bár mikor előkaphatsz. Ilyen például a Coco Chanelnek köszönhető “kis fekete”, vagy ez jó minőségű szövetkabát a hidegebb napokra.

8.    Legyen illatos!

A legfontosabbat a végére hagytuk. Mindig mosd ki a ruhákat, mielőtt eltennéd őket a következő évre, és azokat is mosd át újra, amiket most szeretnél hordani.
A Silan öblítők bármelyikét is próbálod ki 8 hétig friss és illatos lesz minden darab.
A Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden vagy a Fresh Spring is akár nyolc hétig tartó fantasztikus illattal ajándékozzák meg ruháidat a ruhásszekrényben.

8 tipp, amivel felfrissítheted a ruhatárad 8 héten át

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top