Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Bőröd szépségét bízd a Holt-tengerre!

A legendásan sós tenger évezredek óta arról híres, hogy fejedelmek és sztárok szépülnek vizétől, valamint iszapjától.

Kezdjük például Kleopátrával, aki mindent megtett, hogy megőrizze ragyogó szépségét, így – ismervén a Holt-tenger bőrszépítő hatását – meg is hódíttatta a területet szerelmével, Marcus Antonius-szal.

Onnantól kezdve bármikor élvezhette a sós hullámok kényeztetését: bőrét rendszeresen átdörzsölte sóval és pakolásként használta a tenger különleges iszapját.

A Földközi tenger vizénél tízszer sósabb Holt-tenger nagy mennyiségű kalciumot, magnéziumot, káliumot és nátriumot tartalmaz, melyek jótékony hatást képesek gyakorolni a bőrre és a kötőszövetekre. A víz áldásos hatására az iszappakolás teszi fel a pontot: a holt-tengeri iszap elősegíti a káros anyagok távozását a szervezetből, miközben jótékony ásványi anyagokat és nyomelemeket juttat a bőrbe.

Ahhoz, hogy a Holt-tenger bőrszépítő kényeztetését átélhesd, most már repülőre sem kell ülnöd: elegendő felkeresni a legközelebbi patikát, hiszen a NAAVA jóvoltából mindent megtalálsz ott egy valódi holt-tengeri szeánszhoz. Így a saját fürdőszobád kényelmében merülhetsz el egy holt-tengeri sófürdőben, majd megkoronázhatod a kezelést 100% tisztaságú holt-tengeri iszappakolással.

A NAAVA három termékcsaláddal és széles választékkal igyekszik minden bőrtípus igényeit kielégíteni, nemtől és kortól függetlenül, elérhető áron.
A 100% tisztaságú, holt-tengeri só- és iszaptermékeken túl további értékes növényi összetevőkben gazdag bőr- és hajápoló NAAVA kozmetikumok várják, hogy felfedezd őket, és segítségükkel felvedd a harcot a bőrszárazság vagy éppen a ráncok ellen.

A NAAVA termékek kizárólag patikákban kaphatók. Ha esetleg valamelyik nincs készleten, a patikus örömmel megrendeli neked.

Tudj meg többet a termékekről

Kövesd a terméket itt: https://www.facebook.com/NAAVA.hu

HOLT-TENGERI SZÉPSÉGKALAUZ

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top