Nyereményjátékok

A Magyar Vasúttörténeti Park (X)

A Vasúttörténeti Park Magyarország egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló múzeuma és programhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye. A Park idén még október 29-én, vasárnapig várja a vasút szerelmeseit, fiatalokat, időseket és családokat.

A Vasúttörténeti Parkban igazi gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe fel lehet szállni, ki lehet őket próbálni. A vendégek utazhatnak nagymozdonyon, tehetnek egy kört a fordító-korongon, vagy felülhetnek a kerti vasútra, sőt kipróbálhatják erejüket egy korabeli kézihajtányon.

Magyar Vasúttörténeti Park

A mozdonycsodák birodalmában állomásozó legrégebbi gőzmozdony több mint 130 éves, ő áll a sor elején, a másik végén pedig igazi óriások, ahol a gyerekek még a kerék tetejét sem érik fel. A kisebbek álma a kerti vasút, amely 850 méter hosszan kanyarog a park területén, az alagúton át, majd kis tó feletti hídon keresztül tér vissza a kiinduló állomásra.

Magyar Vasúttörténeti Park nyereményjáték

További információk: a www.vasuttortenetipark.hu és a www.facebook.com/vasuttortenetipark oldalakon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top