Nyereményjátékok

Budapest Hungarian Ladies Open

Február 20 és 26 között nemzetközi női teniszversenyt rendez Budapest Hungarian Ladies Open elnevezéssel a BOK csarnokban(régi SYMA). Sikerült visszahozni Magyarországra a WTA 250 ezer dolláros versenyét, a viadal Rio de Janeiro-ból költözik vissza a magyar fővárosba.

A legfontosabb női tornákat rendező Women’s Tennis Association (WTA) 1973-ban alakult meg a profi női teniszezők érdekeinek képviseletére.

Budapest Hungarian Ladies Open

Mindegyik torna elnevezésében a legfontosabb az összesített pénzdíj és a megszerezhető pontok száma. Így például a budapesti versenyen majd 250 000 dollár lesz az összdíj és a győztes 160 WTA pontot kap.

A legjobb játékosunk a még csak 23 éves Babos Tímea már megérkezett a világ elitjébe. A 85. helyről indult és a 26. helyen ért célba az év végén. Eljutott az olimpiára, az év végén a Bajnokok Tornájára is. Timi a páros ranglistát a tizedik helyen zárta 2016-ban.

Budapest Hungarian Ladies Open

Az indulók között lesz Gálfi Dalma és Stollár Fanni is, akik 2015-ben párosban junior bajnokok lettek Wimbledonban. A US Openen az elődöntőig jutottak. Most egyesben kell bizonyítania a két tehetséges fiatalnak.

Magyarországon először áll majd a játékosok rendelkezésére a Grand Slamekről már jól ismert sólyomszem technológia. Ez is érdekes pillanatotak hozhat a legrangosabb hazai női versenyen.

Budapest Hungarian Ladies Open

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top