Nyereményjátékok

Wellnesszel a tél ellen

Télen melegre és meghittségre vágyunk. Aromaolajos masszázsra, forró szaunára, termálvízre. És ha gondtalan pihenés is jár a magunkra szánt idő mellé, például egy wellness szállodában, miénk a világ!
Wellnesszel a tél ellen

Nyakunkon a hideg évszak és az év végi hajrá, ami jócskán próbára teszi tűrőképességünket. Tele vagyunk idegeskedéssel, türelmetlenséggel, rohanással, hiányoljuk a napfényt és sóhajtozunk, hogy milyen messze még a nyár. De ki mondta, hogy télen nem lehet nyaralni?! Lehet, hogy csak egy kellemes relaxáló aromamasszázsra van időnk, vagy néhány forró szauna szeánszra, de higgyük csak el, hogy ez a pár óra is kincset ér télvíz idején. Egy-egy hétvégi kiruccanás, szállodai wellness pihenés azonban igazán sokat lendíthet jól-létünkön a hideg évszakban, kikapcsol és új energiákkal tölt fel. Élvezzük a gondtalan pihenést, a fürdőzést, a finom falatokat, a pihe-puha fürdőköntösben töltött napközbeni szundikálást, a romantikus barangolásokat az deres-havas természetben, és máris könnyen átvészeljük a telet.

 

Wellnesszel a tél ellen

Irány a termálmedence!

A téli wellness különleges, testet-lelket kényeztető élmény. Már egy csésze illatosan gőzölgő forró tea is pihentet a kanapé sarkában, de az igazi melengető élményt a termálfürdőzés biztosítja télvíz idején. A természetes meleg vizek relaxáló hatásánál kevés jobb és egészségesebb téli kikapcsolódást találhatunk. Lazíthatunk beltéri termál medencékben, amelyek közel 38-39 o C-os hőmérsékletükkel szinte átölelnek a zimankóban, de kimerészkedhetünk kültéri medencékbe is, hogy nyakig a forró vízben ejtőzve élvezzük akár a hóesést is. Kitűnő példa erre a világhírű hévízi tó, amelynek hőmérséklete télen sem csökken 26°C alá.

Masszázs, masszázs, masszázs…

A termálfürdőzés és szauna élmények mellé érdemes beiktatnunk egy-egy lazító vagy frissítő masszázst is téli wellness pihenésünk idején. A Danubius wellness szállodáiban kényeztető wellness kezelések széles tárházával várják a pihenni, regenerálódni vágyó illetve az egészségük megőrzésére törekedő vendégeket. Levendulaolajos relaxáló masszázs, talpmasszázs, vörösboros pezsgőfürdő, vaníliás-tejszínes kényeztetés, iszappakolás vagy Kleopátra fürdő – nem könnyű a választás, de az eredmény, a jótékony hatás garantált!

Wellnesszel a tél ellen

A melegolajos masszázs a csúcsélmény!

Ha masszázs különlegességre vágysz, ne hagyd ki a Danubius Health Spa Resort szállodákban igénybe vehető melegolajos mécsesmasszázst! Az 50 perces testkezelés különlegességét elsősorban a masszázshoz felhasznált, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, természetes növényi masszázsolaj adja. Hogy a kis porcelánkanna illatos tartalma kellemesen meleg, folyékony masszázsolajjá váljon, meg kell gyújtani, akár egy gyertyát. Kis idő elteltével folyékony olajjá válik, amely a masszőr kezének nyomán bársonyossá és rugalmassá varázsolja a bőrt és egyben kellemes illatot is varázsol a masszázshelyiségbe.

 

A téli wellness – télness – igazi varázsszó a tél ellen. 4 éjszakás pihenés félpanzióval vagy all inclusive ellátással egy meghitt Danubius wellness szállodában Hévízen, Sárváron, Bükfürdőn vagy Budapesten. Előfoglalással akár 25% kedvezménnyel foglalható, egészen tavaszig!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top