Nyereményjátékok

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A Hotel Caramell újjászületett, hogy Ön is újjászülethessen.
Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A teljesség harmóniája

Testünk és szellemünk valójában nem más, mint megújuló energiaforrás, csak meg kell tanulnunk bánni vele. Ahhoz, hogy az újjászületés mindennapjainkat is pozitívan áthassa, figyelnünk kell magunkra, testi és lelki egészségünkre.

Minderre lehetőség nyílik Magyarország legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtó wellness-, konferencia- és élményközpontjában, amely idén kívül-belül megújulva várja vendégeit!

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A bükfürdői Hotel Caramell, az ország első holisztikus szállodája 2012-ben a Nyugat-Dunántúli régió legnagyobb turisztikai beruházásába kezdett, és születik újjá 2016. novemberében, Caramell Premium Resort néven, superior színvonalú szolgáltatásokkal: meglévő szobakapacitását 62 egyedi hangulatú szobával kiegészítve, egy 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness és szauna világgal, valamint új rendezvénytermekkel és egy saját ayurvedikus egészségközponttal bővítve. Elsőként nálunk veheted igénybe egy helyen a hagyományos gyógyászati és wellness kezeléseken túl, a teljeskörű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat. A luxuslétesítmény három hektáros területén – sok más mellett – konferenciaközpontot, saját kalandparkot, bowling- és focipályát, kézműves cukrászműhelyt, és meditációs japán kertet is találunk.

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A teljesség hatékonysága

A megújult Caramell Premium Resort egyedülálló módon 700 fő befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, céges és családi rendezvényeknek, esküvőknek, de akár önálló kiállítási helyszínként is működhet.

A teljesség sokszínűsége

A Resort az egyetlen olyan wellness szálloda Magyarországon, amely saját kalandparkkal rendelkezik: a turisztikai látványosságnak számító, 17 méter magas Kristály Torony kötél-, és kalandpálya izgalmas percekkel ajándékozza meg látogatóit. A monumentális háromszintes kristály alakú pályarendszer – melyen egyidejűleg 120 fő kalandozhat – 90 különböző nehézségi fokozatú elemet tartalmaz. Legfelső szintjén 15 m magasságban egy páratlan kilátással rendelkező terasz biztosít gyönyörű kilátást az Alpok hegycsúcsaira, és alkalmat különleges rendezvények, esküvők lebonyolítására is.

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

Ha nem adrenalinra, hanem a legteljesebb nyugalomra vágysz, akkor is jó helyen jársz: a létesítmény ereje abban rejlik, hogy egy helyen mindent megtalál a vendég, amire csak szüksége lehet: teljes ellazulás vagy aktív kikapcsolódás, ki sem kell lépni a Resort területéről.

A szálloda saját kézműves cukrászműhelye, a Villa Rosato egyedi, és sok esetben újragondolt süteményeivel mind a tradicionális, mind az új ízekre vágyó vendégek előtt. A rendezvényház egyszerre kínálja a csúcs cukrászat kulináris élvezeteit és a zenés klubok hangulatát.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top