Nyereményjátékok

Otthonteremtők Háza: a különleges otthonok szakértőinek bemutatóterme

Építkezel, felújítasz, vagy egyszerűen csak szeretnéd megújítani élettereteket? Kerülnéd a megbízhatatlan vállalkozókat és nem szeretnél felesleges köröket sem futni? Egy háromszintes budai bemutatóteremben több szakterület kiváló termékeit és professzionális szolgáltatásait kínáljuk számodra, hogy könnyedén szebbé és komfortosabbá varázsolhasd otthonotokat!
Otthonteremtők Háza: a különleges otthonok szakértőinek bemutatóterme

Válogass kedvedre kínálatunkból:

  • korszerű árnyékolók és szúnyoghálók,
  • felsőkategáriás biztonsági ajtók,
  • modern kül- és beltéri kandallók,
  •  gondozást nem igénylő WPC teraszburkolatok és kerítések, valamint
  • egyedi tervezésű luxusszaunák és kültéri szaunakabinok.

Gyere el, szerezz inspirációt otthonotok saját stílusodnak megfelelő fejlesztéséhez! Nézd meg az élethűen beépített mintadarabokat, miközben egy jó kávé mellett tapasztalt tanácsadóink ötleteivel gazdagodhatsz.

Az Otthonteremtők Házában ezt az 5 területet ismerheted meg:

Suomi Sauna

Egy hazai központú cég, mely luxusszaunái Európa-szerte ismertek. Timo Nakari finn szaunadesigner vezetésével elképesztően szép szaunákat terveznek és építenek. Minden munkájuk egyedi, a cél pedig mindig az, hogy a szaunázás igazi élmény legyen. Ha szeretnéd, hogy Nektek is Timo Nakari által személyesen az otthonotokban megtervezett, gyönyörű bel- vagy kültéri szaunakabinotok, esetleg szaunaházatok vagy wellness részlegetek legyen, gyere el hozzánk!

Otthonteremtők Háza: a különleges otthonok szakértőinek bemutatóterme

WPC Centrum

A WPC – azaz fa-műanyag kompozit – egy új kültéri anyag, mely előnyösebb tulajdonságai révén számos területen kiváltja a fát. Nem igényel felületkezelést, nem korhad, nem szálkásodik, nem támadják meg a kártevők, élettartama évtizedekben mérhető. A WPC Centrum a legszélesebb márkakínálatot nyújtja egész Európában, a népszerű WPC teraszburkolatok mellett kerítések és falburkolatok is szerepelnek a palettán. Keresd fel mintakertünket, kérd személyre szabott szaktanácsadásunkat!

Miháczi Kandalló

A modern, letisztult formavilágú kandallóépítés szakértői Miháczi Szilveszter vezetésével. A kiállított kandallók között van kéménybe kötött, működőképes is, így azt is meg lehet nézni, milyen egy modern, felső kategóriás, magas hatásfokú tűztér, amikor lobognak benne a lángok. A lenyűgöző megjelenés mellett rendkívül fontos a biztonság és az egészség megőrzése is! Hogy miként teljesülhet e három szempont egyszerre, győződj meg róla bemutatótermünkben saját magad!

Ajtó Betörésvédelem

A DTP biztonsági ajtók egyedi méretre, egyedi felszereltséggel és esztétikai jellemzőkkel készülnek, mindig trezorzárral a legmagasabb biztonsági kategóriában. Az ajtólap acél szerkezetét tökéletesen elrejti a szabadon alakítható lenyűgöző külső, a mechanikai védelmet pedig remekül kiegészítik az ajtóhoz rendelhető hightech elektronikai kiegészítők, mint az ujjlenyomat felismerő vagy a digitális, kulcsnélküli másodzár. Győződj meg róla saját magad, hogy a DTP valódi biztonságot és eleganciát nyújt kompromisszomuk nélkül!

Otthonteremtők Háza: a különleges otthonok szakértőinek bemutatóterme

Józsa és Társa Árnyékolástechnika

Az egyik legismertebb hazai árnyékolástechnikai cég több mint 30 éves múltjával garancia a megbízható minőségre, legyen szó redőnyről, napellenzőről, zsalúziáról, naphálóról vagy bármilyen más külső vagy belső árnyékolóról, vagy éppen szúnyoghálókról. A design mindig fontos szempont, az óriási választék garantálja, hogy mindenhova a legjobban illő darab kerüljön. Tedd próbára tudásunkat és termékkínálatunkat, mondd el személyesen, mik az elképzeléseid!

Tudj meg többet az Otthonteremtők Házáról és annak tagjairól személyesen a XI. kerület, Ildikó u. 8. alatt vagy weblapunkon: otthonteremtokhaza.hu. Gyermekekkel érkező vendégeinket gyereksarkokkal, lufihajtogatással és arcfestéssel várjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top