Nyereményjátékok

Nézd meg velünk a Bridget Jones babát vár című filmet!

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mindenki kedvenc Bridget Jonesszával? Tudni szeretnéd, hogy milyen anya lenne a nagyibugyit villantó, és playmate jelmezben flörtölő kelekótya Bridget? Játssz velünk és megtudhatod, ugyanis 50 db páros jegyet sorsolunk ki a film PREMIER ELŐTTI vetítésére!

Helen Fielding halhatatlan hősnője új kalandok elébe néz, ugyanis váratlanul várandós lesz.

Miután szakított Mark Darcyval, Bridget Jones elhatározza, hogy “boldogan él, amíg meg nem hal”, de tervének kivitelezése nem igazán úgy alakul, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy tévéproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?

Ám Cupido közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű jóképű amerikaival, aki úgy udvarol neki, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik. Ám van egy kis bökkenő – csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét: lehet régi szerelme is, meg az Amerikából jött új udvarló is…

Nézd meg velünk a Bridget Jones babát vár című filmet!

Bridget az új történetben már egy jelentős tévéműsor díjnyertes producere. Letette a cigit, alig iszik chardonnay-t, nem parázik a súlya miatt és önismereti könyvek helyett politikai irodalom súlya alatt roskadoznak a polcai.

Amikor a közönség először találkozott Bridgettel, 32 éves volt, a Mindjárt megőrülök!-ben pedig 34. A Bridget Jones babát várban már a 43. születésnapját ünnepli. Az volt az egyik legfontosabb cél, hogy kiderüljön, mi mindent élnek át az emberek érzelmileg és szakmailag életük e fontos éveiben.

Szakmai sikerei ellenére Bridget továbbra is ugyanolyan lenyűgözően esetlen, mint volt – elvégre ezért szeretjük. Vágyik valamire, aztán csalódni kénytelen. Ám Bridget, bár a padlón is maradhatna, minden helyzetből kivágja magát – és ez inspirálóan hat a közönségre.

Lehet, hogy Bridget kelekótya és ügyetlen, de nagyon okos. Ösztönösen rájön, mi a megoldás, mélyrelátóan gondolkozik és elit oktatásban részesült, de képes egyetlen suta mozdulattal mindent lesöpörni az asztalról.

Nézd meg velünk a Bridget Jones babát vár című filmet!

Bridget látszólag nem tud szabadulni a szingliléttől. Az összes barátjának sikerült továbblépni az életben, még a legjobb haverja, a meleg Tom is (James Callis) megállapodott és örökbe fogadott egy csecsemőt. Bridget az egyetlen, aki ugyanaz maradt, aki volt.

Ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint korábban. Retteg a magánytól, egy helyben toporog és keresi az élet értelmét.

Hiába próbál ellenállni, Bridget továbbra is romantikáról és gyerekekről ábrándozik – soha nem tudta magát igazán túltenni Mark Darcyn…

Nézd meg velünk a Bridget Jones babát vár című filmet!

Bridget Jones babát vár új, magyar nyelvű előzetese:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top