Nyereményjátékok

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT SZERETTEIDNEK!

Megfelelő ajándékot találni szeretteink számára nem mindig a legkönnyebb feladat. Rengeteg olyan alkalom adódik egy évben, amikor ajándékozni szeretnénk, így könnyen kifogyhatunk már az év elején a kreatív és igazán ötletes ajándékokból.
TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT SZERETTEIDNEK!

Legyen szó a párodnak, a szüleidnek vagy akár a legjobb barátodnak szánt ajándékról, a Braun – a világ legkedveltebb szépségápolási és borotválkozási termékeinek gyártója – olyan nagyszerűen ajándékozható termékeket magában foglaló, széleskörű portfólióval rendelkezik, amiből könnyedén kiválaszthatod a kapcsolatotoknak leginkább megfelelőt. Kiváló ajándék minden alkalomra, biztos lehetsz benne, hogy bármilyen Braun ajándékot is adsz majd, figyelmességed sugározni fog és az is, hogy te valóban tudod, mire van igazán szüksége szeretteidnek.

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT SZERETTEIDNEK!

Ajándékötlet férfiaknak:

Series 7 elektromos borotva:
A Series 7 a Braun technológiailag legfejlettebb borotvája. Forradalmi hangtechnológiája automatikusan a szakáll sűrűségéhez igazítja a teljesítményt, és minden lehúzással egyedülálló 10000 mikrorezgést végez az igazán alapos és kényelmes borotválkozás érdekében. A Series 7 az egyetlen Braun borotva 3 különböző borotválkozási üzemmóddal: extra érzékeny, normál és intenzív üzemmódok az arc különböző területeihez.

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT SZERETTEIDNEK!

Ajándékötlet nőknek:

Silk-épil 5 Wet&Dry epilátor:
Idén lepd meg családod női tagjait egy igazán különleges ajándékkal! A Braun Silk-épil 5 Wet&Dry epilátorát első sorban olyan nők számára fejlesztették ki, akik újak az epilálás terén. A kivételesen gyengéd Wet&Dry technológiának köszönhetően akár kádban ülve vagy a zuhany alatt is használható a készülék, így a meleg víz lazító hatására az egész folyamat kellemesebbé válik.  Finom tapintásúvá és gyönyörűvé varázsolja a bőrt, az új design pedig minden női szemnek kellemes látvány.
 

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT SZERETTEIDNEK!
A Braun szépségápolási termékei ötvözik az ikonikus dizájnt, a stílusos és kényelmes kialakítást, a hiperprecíz tervezést és a páratlan technológiát, ezáltal is hozzájárulva jó közérzetünkhöz és ahhoz, hogy magabiztosnak és szépnek érezzük magukat a mindennapokban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top