Nyereményjátékok

Mesedoboz képfeltöltős játék

Küldd be fotódat, ahogy épp mesét olvasol a gyermekednek! Naponta nyerhetsz 5000 forint értékű meséskönyv csomagot, a játék végén pedig egy fődíjas viheti el a 20.000 Ft értékű főnyereményt.

Tudnivalók

A Pályázat leírása

  • a Pályázat során a Játékosok fotókat küldenek be, amelyen megörökítik, hogyan olvasnak mesét gyermeküknek. A fotókat a nlc.hu/kepes_szavazas/42/ oldalon tölthetik fel, a Pályázaton való részvétel NLCafé regisztrációhoz kötött.
  • A beküldött fotók közül minden nap egy három tagú zsűri (Leéb Ádám fotós, Jakab Kriszta NLCafé főszerkesztő, Jámbor Eszter újságíró) kiválasztja a legjobbat (egyedi szempontok, például fotó egyedisége, fotó minősége alapján). A napi nyerteseket a következő napon értesítjük, nyereményüket a kiértesítést követő hét hétfőjén postázzuk.
  • A Pályázat lezárultával, 2015. április 1-én az összes beküldött fotóból a zsűri kiválasztja a legjobbat, amelynek beküldője megnyeri a főnyereményt;
  • egy Pályázó több fotóval is pályázhat, de napi nyertesként egy Pályázó csak egy alkalommal nyerhet;
  • az a Pályázó, aki napi nyertesként kiválasztásra került, a főnyeremény odaítélése során is nyertes lehet.

 

Nyeremények

Napi nyeremény: 5000 Ft értékű Nők Lapja Könyvklub meséskönyv-csomag (Gryllus Vilmos: Maszkabál 1. és Berg Judit: Lengemesék II.)

Főnyeremény: 20 000 Ft értékű Nők Lapja Könyvklub meséskönyv-csomag (Gryllus Vilmos: Maszkabál 2.; Berg Judit: Lengemesék I.; D. Tóth Kriszta: Lola mesék – 2 rész, Emily Bone: Kukkants bele, milyen egy vonat; Lázár Zsófia: Bogármese 1-2.)

 

A játékkal kapcsolatban további információkat a Játékszabályzatban olvashatsz.

Mesedoboz képfeltöltős játék
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top