Nyereményjátékok

Szép és ápolt bőr, jó közérzet.

A rendszeres táplálkozás minősége, az oxigénellátás és a pihenés az a három tényező, amely közvetlenül befolyásolja a bőr egészségét. A bőr egészsége pedig kihatással van szépségére. A hasznos tápanyag és nedvességbevitel kívülről oltja a bőr éhségét és szomját. Ebben segít az állandó folyadékpótlás és a természet hasznos esszenciáit tartalmazó, ápoló készítmények. Azonban, tudjuk-e megfelelően táplálni bőrünket, ha pórusai eltömődnek?
Szép és ápolt bőr, jó közérzet.

A tisztaság érzése:
A megfelelően tisztított bőr jól lélegzik. Ezalatt nem a szennyezett, koszolódott bőrfelületet kell érteni, hanem olyan hatékony tisztítást, amely egészen a pórusok mélyéig hatol. Miért van ennek jelentősége? Egyrészt a környezetből érkező mikro szennyeződések nem mérgezik tovább az élő szöveteket, nem tömítik el a pórusokat, így a bőr szabadon tud lélegezni és beindulhatnak öngyógyító mechanizmusai. Másrészt a kitisztult bőrfelület végre megnyitja az utat egyéb hatóanyagok számára a bőr mélyebb rétegei felé. A bőr így kiegyensúlyozottá és stresszmentessé válik.

Szép és ápolt bőr, jó közérzet.

Az illatok varázsa és kényeztetés a bőrnek
A test üde illata vonzóvá tesz mindenkit. A bőr ápolása több ezer éve foglalkoztatja az embereket. Már ie. kb.1500-ból vannak feljegyzések, amelyek bizonyítják, hogy Egyiptom volt a kozmetika bölcsője. Engedni egy finom illat csábításának, élvezni a frissítő, tisztító hatást, ahogy rabul ejti az érzékeket. Egy tusfürdő vagy krémszappan esetében fontos, hogy illata hosszan érezhető legyen, illetve milyen értékes összetevők, növényi olajok védik a bőr nedvességtartalmát és természetes egyensúlyát. Érdemes előnyben részesíteni a hidratáló hatást, amely segíti a bőrsejtek regenerálódását.

Szép és ápolt bőr, jó közérzet.

Pár perc teljes nyugalom
Feltöltődés, felfrissülés, relaxálás élménye. Érezni, ahogy az illatok átjárják az érzékeket, a hab és a víz lágy simogatását.
A Charlotte tusfürdők és krémszappanok illatukkal, krémes állagukkal igazi élményt nyújtanak minden használat alkalmával. Míg egy gyümölcsös illat jó kedvre deríthet egy borús, esős napon, egy proteines tápláló, regeneráló készítmény segíthet elűzni a napi stresszt. Zuhanyzáskor érdemes ügyelni a víz hőmérsékletére! A túl meleg víz kiszárítja a bőrt és gyengíti a kötőszöveteket.

Szép és ápolt bőr, jó közérzet.

Tippünk a Charlotte tusfürdők és krémszappanok. Kattints a linkekre, és tekintsd meg a termékeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top