Nyereményjátékok

Érezze magát egyre jobban a bőrében ezen a nyáron!

A nyári időszak nagyon nagy próbatétel a bőr számára, ezért alapos odafigyelést és az év többi részétől eltérő gondoskodást igényel.

ARCÁPOLÁS
Azt, hogy a nyári hónapokban magasabb fényvédelmet biztosító arcápolókra van szüksége az arcbőrnek sokak számára egyértelmű. Tudják, hogy ennek hiányában a bőr jelentősen károsodhat, idő előtt megöregedhet.

Arra azonban, hogy a meleg miatt más állagú és magasabb víztartalmú készítményeket kellene vásárolni már nem biztos, hogy mindenki gondol. Pedig a forróságban jelentősen megnő a szervezet vízleadása, így a bőrfelszín víztartalma is csökken. A bőrtípusnak megfelelő, lehetőleg magas hatásfokú hidratáló krémet naponta többször is érdemes használni. A bőr meg fogja hálálni, érezhetően jobb lesz komfortérzete.
A bőrfelszínre áramló verejték zsírsejteket is sodor magával, ezért ilyenkor a könnyebb, kevesebb zsiradékot tartalmazó arcápolók „jobban eshetnek” a bőrnek.

ÉREZZE MAGÁT EGYRE JOBBAN A BŐRÉBEN EZEN A NYÁRON!Az Oriflame Aqua-Rhythm termékcsaládja 24 órás, a bőr igénye szerinti hidratálságot nyújt. Különleges hatóanyagokkal – vörös alga, Jerikó rózsája és vörösáfonya – úgy a legfelső, mint a mélyebb bőrrétegeket megvédi  a dehidratáció ellen.

AJAKÁPOLÁS
Az ajak bőre nemcsak cserepessé, de ráncossá is válhat védelem nélkül. Nappalra fényvédelemmel ellátott, míg éjszakára regeneráló, tápláló ajakbalzsam kerüljön a szájra, és környékére. Érdemes arra is figyelni, hogy az ajakrúzs, illetve a szájfény is UV-szűrős legyen.

Az Oriflame Lip Spa Therapy ajakbalzsam összetevői megakadályozzák a nedvességvesztést és védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben. 8-as faktorú fényvédőt tartalmaz.
                                     

TESTÁPOLÁS

Tisztálkodáskor a kádfürdő helyett, üdítőbb egy frissítő zuhanyozás! A kíméletes összetételű tusfürdők megkímélik a bőr természetes védelmét biztosító zsírokból és nedvességből álló rétegét még a gyakori zuhanyozás ellenére is. Soha ne maradjon ki a testápolók használata sem, de a lágyabb állagú, hidratáló hatású készítmények részesüljenek előnybe. Bőrünk nemcsak simáságát és lágyságát köszönheti a több testápolónak, de akár a barnaságát is tovább megőrizheti.  Ez különösen igaz egy önbarnítóval gazdagított készítmény használatakor.

ÉREZZE MAGÁT EGYRE JOBBAN A BŐRÉBEN EZEN A NYÁRON!A Silk Beauty önbarnító testápoló fokozatos, természetes hatású barnaságot nyújt. A bőr ragyogását fokozó komplexet tartalmaz, amely hidratálja és enyhén csillogóvá teszi a bőrt.
Mielőtt nyaralni mennénk, használjunk arc- illetve testradírt. Eltávolítja a bőrfelszínről a már elhalt hámsejteket, így egyrészt szép, egyenletes szín szerezhető, másrészt a napozók hatóanyagai is jobban érvényesülnek.

További információk: www.oriflame.hu

Aktuális katalógusunkat a linkre kattintva találja meg:
http://hu.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201309

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top