Nyereményjátékok

Elutaznál a barátnőiddel? Játékszabályzat

Most megnyerheted az ötcsillagos kényeztetést Tihanyban, a barátokkal együtt! Iratkozz fel a Nők Lapja Café heti hírlevelére, hívd meg őket is, és nyerd meg a közös balatoni nyaralást!

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban: Sanoma) által üzemeltetett nlcafe.hu weboldalon megjelenő „Elutaznál a barátnőiddel? Nyerd meg a hatszemélyes balatoni nyaralást!” nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője a Sanoma.

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. 

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. A Játék leírása

Azok a látogatók, akik 2013. június 17. és 2013. július 4. között az nlcafe.hu oldalán feliratkoznak a heti hírlevélre, meghívják a játékba minimum 1 Facebook-ismerősüket és helyesen megválaszolják a kvízkérdést, részt vesznek a 2013. július 5-én tartandó sorsoláson, melyen 3 napos, 2 éjszakás tartózkodást nyer a nyertes maximum 6 fő részére, félpanziós ellátással az ötcsillagos az Echo Residence All Suite Hotelben, Tihanyban.

 

3. A Játék időtartama

Játék időtartama: 2013. június 17. 00:01-től 2013. július 4. 23:59-ig tart.

Sorsolás időpontja: 2013. július 5.

A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4. Jelentkezés a Játékra

A Játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt:

  • feliratkoznak a Nők Lapja Café hírlevelére és
  • meghívják legalább 1 Facebook ismerősüket a játékban való részvételre és meghívott ismerőseik vissza is igazolják részvételüket a játékban
  • helyesen válaszolnak a nyereményjáték műveltségi regisztrációs kérdésére
  • a nyereményjátékhoz a Szervező által kért adatokat hiánytalanul megadják.

A Játékos csak abban az esetben vehet részt a Játékban, ha elfogadta a Nyereményjáték szabályzatot és a szabályzatban foglaltak szerint hozzájárult személyes adatai kezeléséhez.


5. Nyeremények

A játék végén a következő nyereményt sorsoljuk ki:

– 3 napos, 2 éjszakás tartózkodás maximum 6 fő részére, félpanziós ellátással az ötcsillagos Tihanyban, az Echo Residence All Suite Hotelben, luxus apartman(ok)ban.

A nyereményt igénybe vehető személyek száma attól függ, hogy a nyertes a játékban való részvétel során hány Facebook-ismerősét hívta meg a játékra. Minimum 1, maximum 5 főt vihet magával.

A nyeremény másra át nem ruházható.

A Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

 

6. Sorsolás

A sorsolás egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, a Sanoma 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül. 

A játék sorsolási időpontja: 2013. július 5.

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben a megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy más okból nem fogadja az értesítő e-mail-t, a nyertes – függetlenül attól, hogy a neve a játékoldalon a számítógépes programmal végzett sorsolás miatt automatikusan megjelenik – nem jogosult a nyereményre. 
A sorsolás végén értesítő e-mailt küld ki a Szervező a megadott e-mail címre, melyben tájékoztatja a Játékosokat a sorsolás eredményéről. Az a nyertes, aki 10 munkanapon belül nem jelez vissza a Szervezőnek, annak helyébe a pótnyertes lép.

A pótnyertesnek 10 munkanapon belül vissza kell jeleznie a Szervezőnek, hogy jogosult legyen nyereményének átvételére.

 

8. Nyeremény kézbesítése

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremény átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Sanomát semmilyen felelősség nem terheli.

 

9. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

– megadott adataik (név, e-mailcím) a Sanoma, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Sanoma minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig;

– a nyertesek név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremények kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Sanoma átadja a Partnereknek.

A nyertesek tudomásul veszik, hogy a névadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén, illetve a név, lakcím és telefonszám adatokat tartalmazó nyertesi listát a partner szintén a székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Játékost megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Sanoma a személyes adatokat az Infotv. rendelkezései szerint kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. A Partnerek szavatolják, hogy az adatkezelés a vonatkozó hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik

 

10. Felelősségkizárás

A pályázatok hiányosságáért (név- vagy email cím elírás, stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanomá-nak és a Partnereknek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Sanoma a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Sanoma nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

11. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével) a Sanoma a nyereményjátékot közzétevő weboldalán a sorsolástól számított 3 hónapig nyilvánosságra hozza. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a Szabályzat feltételeinek, úgy a Szervező az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

A Játékos a Szabályzat elfogadásával egyidejűleg elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen Szabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Játékos a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül.

 

Kelt: Budapest, 2013. június 11.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top