Nyereményjátékok

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

A nagy történelmi múltú, hangulatos kisváros a Rába partján, a Gyöngyös patak torkolatánál fekszik. A szépen kiépített belváros a Sárvár jelképévé vált Nádasdy-vár körül terül el. A város közepén elterülő 16 hektáros arborétumban számos növényritkaság, 350-nél több fa-és cserjefaj található. Kellemes időtöltést kínál a hét tóból álló Csónakázó-tó és a körülötte elterülő parkerdő. A Rába vízi túrákra, a Vadkert és a Sárvárt körülölelő erdők, mezők lovaglásra csábítanak.

Sárvár számos kulturális programnak ad otthont: Nádasdy történelmi fesztivál, nemzetközi folklór- és  fúvósfesztivál, nemzetközi motoros találkozó.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A „Park Inn by Radisson” a Rezidor Hotel Group fiatalságot és frissességet sugárzó szállodalánca. A lánc szállodáira különösen igaz az egyszerűség, a korszerűség, a vendégek igényeire épülő ajánlatok és szolgáltatások, a magas biztonságérzet és nem utolsósorban az ár-érték arány egyensúlya. Jelszavunk: „Aludj jól.” „Élj jól.”

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

Az idén 5 éves szálloda barátságos légköre a foly­osókon és vendégszobákban használt Park Inn színeknek köszönhető, melyek a hangulatos dekorációs elemekkel együtt különlegesnek hatnak.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A hotel 223 szobával rendelkezik: megtalálhatóak a modern családi apartmanok, az összekötő ajtós kétágyas szobák, melyek kiválóan alkalmasak 2-3 gyermekes családok kényelmes elhelyezésére.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A modern és kellemesen berendezett „La Caraffa” étterem nyári teraszával egy igazi oázis, ahol az ínyencek minden kívánsága teljesül. A „Graffiti” bár délutáni kávézgatások, esti koktélozások ideális helyszíne. Ebédidőben a kedvezményes 3 fogásos menü a Fürdőről visszasétálva akár fürdőköpenyben is elfogyasztható.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A bárban kialakított játszósarok kicsik és nagyok felhőtlen szórakozását ígéri: billiárdasztal, dartsgép, kosárlabdaszimulátor, Playstation, Wii és csocsóasztal.

 

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A kisebb gyermekek részére a bár mellett alakítottuk ki a játszószobát, hogy a szülők a bárból szemmel tarthassák csemetéiket.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A sárvári nyaralás elengedhetetlen része a szállodával közvetlen összeköttetésben lévő 65.000 m2 területű, több mint 5.000 m2 vízfelületű Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő. A Park Inn Sárvár vendégei számos előnyben részesülnek: akár este 22:00 óráig is igénybe vehetik a teljes fürdőkomplexumot egy fedett, -télen fűtött- folyosón kényelmesen, fürdőköpenyben átsétálva. A wellness- és gyógykezelések a szobafoglaláskor vagy a szállodában is lefoglalhatók.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

Kristálytiszta, klórmentes, ultraszűrővel tisztított vízzel feltöltött gyógy- és élménymedencék, világos pihenőterek, fitnessterem, exkluzív szaunavilág, gyógy- és wellness szolgáltatások széles skálája garantálja a maximális kikapcsolódást.

 

A gyermekeket (3 éves kortól) játszóház és háromkorosztályos játszótér fogadja: csúszda, mászóka, homokozó, függőhíd, tankhajó, mászóháló, gördeszkapálya és még sok izgalmas játék.

Nyáron a fürdő szolgáltatásainak palettája még színesebb: a strandolás szerelmesei birtokba vehetik az óriási strandmedencét, a fejesugró öblöt, a hullámmedencét, a csúszdaparkot.

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

A gyermekek részére külön biztosított a fergeteges vízikaland: kalózhajó és vízi vár, külső bébipancsoló várja a legkisebbeket.

A fürdőélmény a családok részére Sárváron többé már nem szezon- és időjárásfüggő. A tavalyi évben átadott családi fürdőházban a gyermekes családok minden tagját életkornak megfelelő színes attrakciókkal tarkított élménymedencék várják.

 

Vár a Sárvári Park Inn Nyár!

 

Mindazoknak, akik az aktívabb nyaralást keresik, számos sportolási lehetőség áll rendelkezésére: strandfoci, strandröplabda, petanque pálya közvetlenül a Fürdő területén. Kerékpár pedig a szállodában bérelhető. Lovaglás, tenisz, squash, kenuzás a Rábán ugyancsak színesítheti a sárvári nyaralást.

Hétvégenként sportversenyek, strandpartik, koncertek, táncos produkciók szórakoztatják az idelátogatókat.

A teljes kikapcsolódás kényeztetéssel és a tökéletes feltöltődéssel zárulhat: A hagyományos aroma-, mézes-, sport- és gyógymasszázs mellett thai, shiatsu, virágvarázs és vitalizáló masszázs, tibeti tálas hangmasszázs  valamint ayurveda kezelések színesítik a kényeztetés palettáját.

 

Vár a Sárvári Park Inn Nyár! EUR 70,– (kb. 18 900,- Ft) /fő/éj ártól a kétágyas szobában 3 éjszakás félpanziós tartózkodás esetén.  www.parkinnsarvar.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top