Nyereményjátékok

Eklektika Szalon

"Az Eklektika Szalon 2006. február 1-én nyitott egy 40 nm2-es Podmaniczky úti üzletben. Már indításkor (sőt már a névválasztáskor) is az volt a cél, hogy egyedülálló, minden igényt kielégítő árukészlettel jelenjenek meg az amúgy igen telített esküvői és alkalmi ruhapiacon.

Eklektika Szalon

A Linea Raffaelli világhírű belga divatház modelljei mellett mostanra az esküvői ruha választék a Two by Rosa Clara valamint a többszörösen díjnyertes Ian Staurt modellekkel bővült, az estélyi és alkalmi ruha választék pedig a maga nemében szintén egyedülálló Morilee valamint az amerikai piac mellett az európai piacot is egyre inkább meghódító Alyce Designs ruhákból tevődik össze.

Fontos megemlíteni, hogy a fent említett menyasszonyi ruha kollekciók 2011 évi modelljei Magyarországon kizárólag az Eklektika Szalonban kaphatóak!

Az üzlet 2009. októberében elköltözött – ugyan csak két számmal arrébb, a Podmaniczky/Izabella u. sarkára – a korábbinál négyszer nagyobb, gyönyörű helyiségbe. Itt már a ruhákhoz is méltó környezetben várják kedves vendégeiket.

Eklektika SzalonEjtsünk azonban néhány szót az estélyi ruha árukészletről. Itt megtalálhatóak a rövid koktélruhák mellett a báli szezon sztárjai, a különleges tervezésű hosszú báli ruhák. Gondoltak azokra a hölgyekre is, akik valami szokványostól eltérőt szeretnének viselni, például évek óta igen nagy az igény az elöl rövid/hátul hosszú modellek iránt – ezek is megtalálhatóak az Eklektika Szalonban!

Ha pedig már megvan az álomöltözék a hozzá illő cipő sem okoz problémát! A Rainbow Club gyönyörű szatén cipői bármilyen színre festhetőek, így a ruha színéhez tökéletesen passzoló cipőt és táskát tudnak rövid időn belül varázsolni.

Hogy miért is az Eklektika Szalont válasszuk? Itt mindent meg lehet találni egy helyen elérhető áron! A ruha alakítását az üzletben elvégzik, ezért külön díjazást nem számolnak fel. Egyes modellek pedig bérelhetők is.

További információk »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top