Nyereményjátékok

Aranyhaj és a nagy gubanc

Egy igazán vidám, hajmeresztő mese, a Walt Disney Pictures tolmácsolásában!

Aranyhaj és a nagy gubancA királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

December másodikától a mozikban az Aranyhaj és a nagy gubanc: a kaland, a humor és a haj – nagyon sok haj – triumvirátusának csodálatos története.

Érdekességek:

– Az Aranyhaj és a nagy gubanc rendezője Byron Howard. Az ő nevéhez fűződik a 2008-as Volt című animációs kalandfilm, amely világszerte 300 millió dollár bevételt produkált, valamint jelölték kettő Golden Globe-díjra (Legjobb Animációs Film és Legjobb Eredeti Filmzene kategóriában) és egy Oscar-díjra a Legjobb Animációs Film kategóriában.

– Alan Menken számos Walt Disney Pictures animációs klasszikusának szerezte a zenéjét, nyolc Oscar-díjat nyert A kis hableány, a Szépség és a Szörnyeteg, Aladdin és a Pocahontas című remekművekben nyújtott munkájáért.

– A dalszövegekért Glenn Slater volt a felelős, aki szintén A kis hableány-ban működött közre, Tony- és Grammy- díjra is jelölték ezen teljesítménye alapján. A Kleban Award for Lyrics, az ASCAP/Richard Rogers New Horizons Award és a Jonathan Larson Award is a zsebében lapul.

 

Eredeti címe: Tangled
Rendezők: Byron Howard és Nathan Greno
Írta: Jacob Grimm és Wilhelm Grimm meséje alapján Dan Fogelman
Producer: Roy Conli
Végrehajtó producer: John Lasseter
Eredeti zene: Alan Menken
Dalszöveg: Glenn Slater

Bemutató: 2010. december 2.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Színes, szinkronizált amerikai animációs kalandfilm, (3D)

Aranyhaj és a nagy gubanc

 

Játékunk fődíja:

Aranyhaj és a nagy gubanc3 nap / 2 éjszakás családi pihenés a Zichy Park Hotel****-ben!

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló családbarát wellness szálloda a Zichy Park Hotel****

Ha egy időre megszabadulnál a város zajától, ha a vidék nyugalmára vágysz, akkor gyere el hozzánk és töltődj fel nálunk! Mi megőriztük a természetközeli környezetet, szolgáltatásainkkal pedig segítséget nyújtunk a tartalmas kikapcsolódáshoz. Neked csak pihenned kell, a többiről mi gondoskodunk!

Zichy Park Hotel**** – Szívvel, lélekkel, természetesen.

A hotelről »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top