Nyereményjátékok

Nem csak nekünk, kutyusunknak is fontos a fogápolás

Tudtad, hogy a háromévesnél idősebb kutyák 80%-a szenved valamilyen fogászati problémában? Mostanában -, amikor sokan igazi családtagként tekintünk kedvencünkre - egyre fontosabbá válik az ő egészségük is. Szerencsére.
Nem csak nekünk, kutyusunknak is fontosa fogápolás

 

Ahogy sok más betegség, egészségügyi probléma esetén most is elmondhatjuk, hogy a legjobb „gyógymód” a megelőzés. A kutyák szája igazi multi funkciós érzékszerv. Egyszerre fontos a táplálkozásban és a fogásban vagy akár a játékban is. Sokunk nem is gondolja, hogy a kutyánk ismeri azt a kellemetlen érzést, amit mi, amikor fáj a fogunk.

Nem csak nekünk, kutyusunknak is fontosa fogápolás Ráadásul – bár biztosan neked is van olyan barátnőd – sokan úgy bánnak velük, mintha egy gyerek lenne.

Azonban ők nem képesek rá, hogy szóljanak, ha valami problémájuk akad. Így van ez a fogfájással is. Az egészséges fogak és fogíny alapvetően befolyásolja a kutyánk közérzetét.

Az egyik nap még eleven, játékos pajtásunkból halk, kevésbé energikus társ válhat, aki látszólag már nem élvezi annyira a játékot, nem rohan felvenni a neki eldobott botot.

 

Bár a fogakkal összefüggő egészségügyi problémák jelentős veszélyt jelentenek négylábú társainkra, ezeket gyakran már túl későn vesszük észre.

 

Mi lehet a megoldás?

Nem csak nekünk, kutyusunknak is fontosa fogápolás

Sajnos a fogtisztítás gyakran nehézkes és kellemetlen, mind a kutyának, mind a gazdájának.
Van azonban szerencsére egyszerűbb módszer, az ízletes kutyafogkefe.

Ez pedig a Pedigree® DentaStixTM , amely jelentősen megkönnyíti a fogak tisztítását. Mindennapos használata akár 80%-kal csökkenti a fogkőképződést.

Finoman dörzsölő felülete, az aktív hatóanyagok és az „X” forma a fogak teljes felületét tisztítják rágás közben.

 

Ha nekünk fontos, legyen kedvencünknek is az.

Nem csak nekünk, kutyusunknak is fontosa fogápolás

 

Októberben ingyenes fogászati vizsgálattal és ajándék Denta Stix-el várjuk.

Találja meg az Önhöz legközelebbi, a programban résztvevő állatorvosi rendelőt a Pedigree honlapján. http://www.pedigree.hu/fogapolasi_honap/allatorvos_kereso

 

Nem csak nekünk, kutyusunknak is fontosa fogápolás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top