Nyereményjátékok

A legszebb mosolyú anya és lánya fotópályázat

Keressük Magyarország legvonzóbb mosolyú anya-lánya párosát! A fődíj: kétszemélyes wellness hétvége.

A legszebb mosolyú anya és lánya fotópályázatA legtöbb nő fél az öregedéstől, ezért igyekszik mindent elkövetni, hogy különböző praktikák segítségével visszafordítsa az idő kerekét. Arról azonban sokan elfeledkeznek, hogy hiába a tökéletes smink, frizura és csinos ruha, ha nem merünk elmosolyodni, mert ápolatlanok a fogaink. Pedig a gyönyörű és egészséges mosoly tesz bennünket, nőket igazán széppé.

Ha te is egyetértesz vele, hogy a vonzó mosoly életkortól függetlenül bárkit fiatallá varázsol, itt az idő, hogy ezt a világnak is megmutasd azzal, hogy részt veszel „A legszebb mosolyú anya és lánya” fotópályázaton!

A legszebb mosolyú anya és lánya fotópályázatA jelentkezőknek mindössze annyi a dolga, hogy ITT feltöltenek egy mosolygós fotót, amelyen édesanyjukkal illetve lányukkal láthatók. A beküldött fotókra a Nők Lapja Cafe olvasói adhatják le szavazatukat. A legtöbb szavazatot kapott versenyzők között ötezer forint értékű Signal ajándékcsomagokat sorsolunk ki, a játék végén pedig az olvasói szavazatok figyelembe vételével egy szakmai zsűri választja ki azt a párost, amelyet egy kétszemélyes wellness hétvégén látunk vendégül.

A vonzó, egészséges mosoly nem csak a fiatalok kiváltsága. Hogy minél tovább megőrizzük fogaink épségét és szépségét, válasszunk életkorunknak megfelelő fogkrémet! Ilyen a Signal kutatóinak legújabb fejlesztése, a Signal Anti-Age fogkrém, amely segíthet felvenni a harcot a fogazat öregedésének öt jele, az ínysorvadás, a fogzománc kopása, a fogak fehérségének elveszítése, a fogíny irritációja és a fogak érzékenysége ellen.

A legszebb mosolyú anya és lánya fotópályázat
A kalcium-szérum segít visszaadni a fogzománcnak az elveszített ásványi anyagokat, erőssé és ragyogóvá varázsolja azokat, az E-vitamin, amely közismert antioxidáns, gátolja a szabadgyökök képződését és így a gyulladások kialakulását, az antibakteriális cink-citrát a fogíny védelméről gondoskodik, míg a kálium-citrát megszünteti a fogak és a fogíny érzékenységét.

Fogaink fehérségét a szilíciumdioxid adja vissza, amely eltávolítja a fogakról a foltokat*.

A legszebb mosolyú anya és lánya fotópályázat

 

További információ!

*A Signal Anti-Age fogkrém hatékonyságát klinikai tesztek és a fogyasztók tapasztalatai egyaránt igazolják. Egy közelmúltban végzett termékteszt során tíz nőből nyolc tapasztalta egyes fogproblémáinak javulását a Signal Anti-Age fogkrém két hetes használata után. ( A fogak érzékenységével vagy a fogíny irritációjával vagy a fog fehérségének elvesztésével kapcsolatban. 138 45-60 év közötti magyar nő körében végzett termékhasználattal egybekötött kutatás alapján – Magyarország 2010.)

 

Játékszabályzat »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top